Filmski igralci in njihovi dvojniki, ki so si podobni kot jajce jajcu

Filmski igralci in njihovi dvojniki

Vedno govorimo le o filmskih igralcih, tokrat pa nekaj besed namenimo še njihovim dvojnikom, ki jim gredo zasluge za marsikatere zahtevne in nevarne prizore. Se vam kdaj zgodi, da vas ljudje zamenjajo s kakšno znano osebo? Verjetno ne, toda tem ljudi, ki jih boste spoznali v nadaljevanju, se to po vsej verjetnosti dogaja precej pogosto. Nenazadnje so dvojniki slavnih filmskih igralcev. Ti so pogosto neopevani filmski junaki, čeprav so čestokrat zaslužni za najboljše oz. najatraktivnejše prizore. To so filmski igralci in njihovi dvojniki.

Verjetno bi bili presenečeni, koliko prizorov dejansko posnamejo dvojniki (posebno v akcijskih filmih, kjer so kaskaderji in dvojniki tak zaposleni kot glavna filmska zvezda) in ne glavni igralci, ki pa na koncu poberejo vse zasluge. Te gredo v resnici v veliki meri prav njihovim dvojnikom oz. kaskaderjem, ki posnamejo prenekatere nevarne in zahtevne scene, da zvezdniki ne bi tvegali poškodb.

PREBERITE ŠE: Igralci in njihovi historični dvojniki (ki so jih upodobili na filmskem platnu)

Dvojniki igralcev TV-serije Igra prestolov.
Dvojniki igralcev TV-serije Igra prestolov

Pogosto so dvojniki tudi poskusni zajčki za prizore, da znanim filmskim igralcem ne bi bilo treba delati tisoč in enega poskusa. Velikokrat si filmski igralci in njihovi dvojniki niso podobni, toda ti, ki jih boste spoznali v nadaljevanju, so si podobni kot jajce jajcu.

Filmski igralci in njihovi dvojniki:

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Napovednik: Ammonite (2020), zgodba o upanju in moči dotika