fbpx

Filmski napovednik: Alibi.com

Alibi.com

Alibi.com ni spletna stran (no, tudi), pač pa odbita francoska komedija, ki vas bo nasmejala do solz. Zakrivili so jo igralci, ki so nas v dobro voljo spravljali že s komedijama Babysitting (2014) in Vsi na jug (2015). Potrebujete alibi? Potem v svojem življenju potrebujete človeka, kot je Greg.

Vsi kdaj potrebujemo alibi, toda mladi poslovnež Greg si ni nikoli predstavljal, da obstaja toliko ljudi, ki so pripravljeni globoko seči v žep za to, da jim nekdo zagotovi alibi. Njegov start up Alibi.com, ki klientom zagotavlja, da njihovi bližnji nikoli ne izvedo, kaj v resnici počnejo, namreč doživi pravi bum.

Bo Gregu uspelo obdržati dekle in posel?
Bo Gregu uspelo obdržati dekle in posel?

V tem času spozna tudi dekle svojih sanj, prelestno Flo, ki pa ne mara lažnivcev. Ker je Greg pravi specialist v izmišljevanju zgodbic, ji natvezi, da v resnici opravlja delo stevarda. Njegovo življenje se še dodatno zaplete, ko ugotovi, da je eden od klientov zaročenkin oče in njegov bodoči tast.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Coco (2017)

Ali mu bo uspelo obdržati dekle in kliente, izveste še to poletje. Do takrat pa se boste morali zadovoljiti z napovednikom.

Galerija – utrinki iz filma Alibi.com:

Dodatne Informacije

Komedija
Alibi.com
(Francija, 2017)
Režija: Philippe Lacheau. Igrajo: Philippe Lacheau, Tarek Boudali, Elodie Fontan, Nathalie Baye, Didier Bourdon.

V kinu poleti 2017.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!