fbpx

Filmski napovednik: Ferdinand (2017)

Animirani film Ferdinand (2017)

Zgodba o znamenitem bikcu Ferdinandu prihaja na velika platna. Animirani film Ferdinand je posnet po otroški književni klasiki Munroja Leafa iz leta 1936, ki še danes presega okvire otroške literature. Ima namreč čudovit nauk – drugačnost je treba sprejeti, saj je ravno zaradi nje svet tako zelo čudovit.

Kdo ne pozna bikca Ferdinanda, romantičnega, zasanjanega in miroljubnega bika, ki je v nasprotju s svojimi vrstniki namesto preganjanja po pašnikih in ruvanja z rogovi, mirno vohal cvetlice? Toda nekega dne, ko je že odrasel in močan bik, ga izberejo za bikoborbe in znajde se v vlogi, ki je na kožo pisana vsem bikom, samo njemu ne.

Bikec Ferdinand nekoč.
Bikec Ferdinand nekoč

Če si bik, namreč še ne pomeni, da se moraš vesti kot bik. Ferdinand se tako upre ustaljenim tradicijam, saj hoče svoje življenje živeti po svoje.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Captain Underpants: The First Epic Movie (2017)

Ferdinand slovi po svoji drugačnosti.
Ferdinand slovi po svoji drugačnosti.

Animirani film je režiral Carlos Saldanha, glasove pa so likom posodili John Cena, David Tennant, Anthony Anderson, Gabriel Iglesias, Kate McKinnon, Boris Kodjoe in drugi.

Galerija – utrinki iz animiranega filma Ferdinand (2017):

Dodatne Informacije

Animirana komedija
Ferdinand
(ZDA, 2017)
Režija: Carlos Saldanha. Glasovi: John Cena, David Tennant, Anthony Anderson, Gabriel Iglesias, Kate McKinnon, Boris Kodjoe, Miguel Ángel Silvestre, Raúl Esparza, Jerrod Carmichael, Gina Rodriguez, Daveed Diggs, Bobby Cannavale, Sally Phillips, Flula Borg, Karla Martínez.

V kinu od 15. decembra 2017.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!