Napovednik: Ni čas za smrt (No Time to Die, 2020): 007 se vrača!

Zadnjič posodobljeno: :

Tukaj je prvi filmski napovednik za film Ni čas za smrt (No Time to Die, 2020), ki na velika platna vrača najslavnejšega tajnega agenta na svetu. Bond, James Bond, prihaja v kino 2. aprila 2020.

Ena najdolgotrajnejših filmskih franšiz v zgodovini filma bo prihodnje leto dobila novo nadaljevanje, saj se aprila na velika platna po petih letih vrača tajni agent James Bond. Karizmatičnega agenta britanske tajne službe MI6 s kodnim imenom 007 bo v akcijski pustolovski srhljivki Ni čas za smrt (No Time to Die, 2020) znova upodobil Daniel Craig, kar bo zanj že peta vloga tajnega agenta.

Daniel Craig bo v čevlje Jamesa Bonda stopil že petič.
Daniel Craig bo v čevlje Jamesa Bonda stopil že petič.

Zgodba

Tajni agent James Bond se je umaknil iz aktivne službe ter uživa mirno življenje na Jamajki. A njegov mir ne traja dolgo, saj ga njegov stari prijatelj Felix Leiter iz CIE prosi za pomoč. Misija reševanja ugrabljenega znanstvenika pa se izkaže za veliko bolj zahrbtno, kot je bilo pričakovati, najboljšega agenta njenega veličanstva pa vodi na sled skrivnostnega negativca, oboroženega z nevarno novo tehnologijo.

S Craigom se vrača tudi Léa Seydoux.
S Craigom se vrača tudi Léa Seydoux.

Novi film o tajnem agentu, že petindvajseti po vrsti, je režiral Cary Joji Fukunaga, scenarij so napisali Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge in Fukunaga. V novem delu se poleg Craiga vračajo igralci Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw in Jeffrey Wright, novi obrazi, ki se bodo pojavili v vohunski akciji, pa so Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch in Billy Magnussen. Ni čas za smrt (No Time to Die, 2020) prihaja v kina 2. aprila 2020.

Galerija: Ni čas za smrt (No Time to Die, 2020)

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vrača se Harry Potter, tokrat v obliki serije: čarovnijo bo na male ekrane poskusil vrniti HBO