fbpx

Filmski napovednik: Poročne priče 2 (A Few Less Men, 2017)

Letošnje poletje v kinematografe prihaja tudi nadaljevanje komedije Poročne priče (A Few Best Men, 2011), ki je nastalo pod taktirko ustvarjalcev prvega filma in zagotavlja dozo smeha v nenavadnih situacijah. Pod režijo zgodbe, ki jo je napisal Dean Craig, se je podpisal Mark Lamprell.

Še nekaj o sami zgodbi. Ženin Luke najprej doživi nesrečen padec čez klif in čudežno preživi, vsi si oddahnejo, ko nanj pade še ogromna skala, ki je zanj žal usodna. Zdaj imajo njegove poročne priče David, Tom in Graham težko nalogo, saj morajo prijatelja nekako spraviti nazaj v London do pogreba. In tu se začne niz absurdno smešnih situacij, poleg tega jim za vrat diha še Lukov nori bratranec Henry. Ta jim grozi tako s psihično kot fizično kaznijo, če ne dostavijo ‘paketa’ pravočasno.

Le kaj bodo storile poročne priče mrtvega ženina?
Le kaj bodo storile poročne priče mrtvega ženina?

Za tri poročne priče je naloga vse prej kot lahka, saj se jim letalo pokvari sredi puščave, zato morajo zasilno pristati, krsto pa nato vlečejo po vroči puščavi kar sami. Fantje, ki so polni bolečine in krivde, se morajo ukvarjati še s truplom in s skoraj nemogočimi situacijami, ki se jim dogajajo ob skrbi za prijatelja v krsti. Vse to so naloge poročnih prič, mar ne?

Galerija – Utrinki iz filma Poročne priče 2 (A Few Less Men, 2017)

Dodatne Informacije

Komedija
Poročne priče 2 (A Few Less Men)
(2017, Avstralija)

Režija: Mark Lamprell. Igrajo: Xavier Samuel, Kris Marshall, Kevin Bishop, James Helm, Ryan Corr, Shane Jacobson, Deborah Mailman.

V kinu od 27. julija.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!