Filmski napovednik: The Comedian (2016)

Film The Comedian (2016)
Zadnjič posodobljeno: :

Po pripravniku je oskarjevec Robert De Niro ponovno stand up komik. The Comedian je zgodba o Jackiju Burku (De Niro), komedijantu, čigar uspešna kariera je v zatonu. Ko med stand up predstavo udari gosta, ker ga ta snema, mu je naloženo družbenokoristno delo, med katerim spozna mlajše dekle (Leslie Mann), ki mu življenje obrne na glavo. V filmu nastopa tudi Danny DeVito.

Robert De Niro se v novem filmu – The Comedian (Komik) – vrača kot ostareli stand up komik, ki upa na veliki povratek. Priznani ameriški igralec se je v podobni vlogi nekoč že znašel, in sicer ko je nastopil v filmu Martina Scorseseja Kralj komedije (The King of Comedy).

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: V velikem slogu (Going in Style, 2017)

Robert de Niro v filmu The King of Comedy (1982).
Robert de Niro v filmu The King of Comedy (1982)

Če se je tedaj še prebijal v ospredje in upal na preboj, si tokrat želi povratka na sceno, saj je njegova zvezda v zatonu. A ko udari gosta na svojem stand up nastopu, se zdi njegova kariera zapečatena. Toda življenje dobi nepričakovan zasuk. Medtem ko kazensko opravlja družbenokoristno delo, naleti na Harmony, precej mlajšo žensko (Leslie Mann), hčerko pokvarjenega nepremičninskega posrednika (Harvey Keitel), in drug v drugem odkrijeta vir navdiha. Ko ena od njegovih nenadejanih predstava postane viralna, se Jackie ponovno znajde v soju žarometov. V filmu nastopa tudi Danny DeVito, ki igra De Nirovega brata.

Utrinki iz filma The Comedian (2016):

Dodatne Informacije

Komedija
The Comedian
(ZDA, 2017)
Režija: Taylor Hackford. Igrajo: Robert De Niro, Leslie Mann, Danny DeVito, Billy Crystal, Edie Falco, Veronica Ferres, Charles Grodin, Cloris Leachman, Patti LuPone, Harvey Keitel.

V kinu od 3. februarja  2017.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so najbolj pričakovani filmi 2021