Filmski napovednik: The Light Between Oceans (2016)

Film The Light Between Oceans (2016)

The Light Between Oceans je britansko-ameriška drama Dereka Cianfranca, ki temelji na istoimenskem romanu M. L. Stedmana in govori zgodbo o paru, živečem na osamljenem in oddaljenem avstralskem otoku, ki ne more imeti otrok, nekega dna pa jima na obalo naplavi dojenčka. Ga bosta prijavila ali posvojila? V filmu nastopajo Michael Fassbender, Alicia Vikander in Rachel Weisz.

Drama The Light Between Oceans nas postavi v 20. leta 20. stoletja na avstralski otok, kjer živita Tom Sherbourne (Michael Fassbender: Steve Jobs, Macbeth) in njegova žena Isabel (Alicia Vikander; Ex Machina, Dansko dekle).

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Alica v Čudežni deželi: Skozi ogledalo (2016)

Čigava je v resnici Lucy?
Čigava je v resnici Lucy?

Tom se po izčrpavajočih letih na zahodni fronti vrne v Avstralijo in prevzame služno skrbnika svetilnika na otoku Janus Rock, ki je več kot pol dneva plovbe oddaljen od celine in kamor čoln z zalogami pride le enkrat letno. Na otok vzame tudi svojo ljubečo ženo. Dve leti kasneje, po dveh splavih in rojstvu mrtvega otroka, žalujoča Isabel v vetru sliši jok otroka. Mož želi prijaviti najdbo otroka, medtem ko Isabel vztraja, da je dojenček darilo Boga. Tom se omehča in dojenčici dasta ime Lucy. A tu se zgodba šele dobro začne.

Dodatne Informacije

Drama
The Light Between Oceans
(ZDA, 2016)

Režija: Derek Cianfrance. Igrajo: Michael Fassbender, Alicia Vikander,  Rachel Weisz, Caren Pistorius, Florence Clery, Anthony Hayes, Emily Barclay, Leon Ford.

V kinu od 2. septembra 2016.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!