fbpx

Filmski napovednik: Tomb Raider (2018)

Vsi ljubitelji pustolovščin in računalniških iger boste naslednje leto prišli na svoj račun, saj prihaja nova različica filma Tomb Raider! Na začetku prejšnjega desetletja je v vlogi blestela Angelina Jolie, tokrat pa se bo v čevlje Lare Croft postavila oskarjevka Alicia Vikander.

Že dlje časa napovedani reboot filma Tomb Raider (2018) bo v novi adaptaciji veliko bolj sledil vzdušju računalniških iger, še posebej najnovejših, ki so Lari odvzele večino orožja in ji nadele lok. Tudi sama zgodba je po napovedniku sodeč podobna, saj se Lara znajde na skrivnostnem otoku, ki naj bi bil zadnja destinacija njenega izginulega očeta.

Režijo filma je prevzel norveški režiser Roar Uthaug, ki se je doslej dokazoval v svoji domači produkciji, saj med njegove filme spadajo Val (Bølgen, 2015) in Pobeg (Flukt, 2012). Ali mu bo uspelo ustvariti tudi uspešen ameriški akcijski film, pa bomo videli prihodnje leto.

Alicia Vikander bo Lara Croft.
Alicia Vikander bo Lara Croft.

Dodatne Informacije

Fantazijska drama
Tomb Raider
(2018, ZDA)

Režija: Roar Uthaug. Igrajo: Alicia Vikander, Walton Goggins, Hannah John-Kamen, Dominic West.

V kinu od 16. marca (ZDA).

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.