Nova Gorica – Flowgrind contest, prvo tekmovanje Go Skateparka

Zadnjič posodobljeno: :

Potem ko smo na naših tleh končno dobili največji in moderni rolkarski poligon, je čas, da ga tudi dodobra izkoristimo. Prvo tekmovanje, ki se bo zgodilo prvi konec tedna v aprilu, nikakor ne bo le za šalo, prihaja Flowgrind v Go Skateparku!

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Go Skatepark, Nova Gorica

Organizator

So Skatepark

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

5 evrov za koncert

Go Skatepark ali meka slovenskega skateboardinga, kot novemu poligonu radi rečejo in s katerim se lahko od lanskega decembra ponosno pohvali Nova Gorica, bo v začetku aprila gostil tekmovanje Flowgrind contest, na katerega smo vabljeni prav vsi, ki radi tako ali drugače zajezdimo svojo leseno desko na štirih kolescih. Tudi tokrat ga, kot večino tekmovanj, piknikov in koncertov, ki so jih na starem poligonu organizirali novogoriški skejterji, prirejajo nadobudni, vse bolj aktivni mladci in obljubljajo pester program vse leto. Kot so nam povedali, bo novi park dvignil nivo domačih skejterjev, saj jim bo omogočal normalne treninge in raznovrstne podvige. Društvo Raketa, ki skrbi za poligon, si prizadeva urediti tudi program, ki bo vključeval skateboard in bmx šole ter tekmovanja, pospremljena z dobro glasbo in energičnim vzdušjem.

Prvo tako tekmovanje se obeta prvi konec tedna v aprilu, ko se bodo fantje iz sosednjih držav pomerili na Flowgrind tekmovanju. Celodnevni petkov trening bomo zaključili z after partyjem v klubu Mostovna v Novi Gorici, že v soboto pa dopoldanski skejterski telovadbi sledijo kvalifikacije in ob 17. uri finale. Da bo vikend popoln, ga bomo prav tako v Mostovni v nedeljo zvečer obeležili še s pravo skejtersko veselico.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Aktivna ženska: Najboljša oprema za pohodništvo