fbpx

[For]um: Pirati na lovu za zakladom

Sobota, 1. junija 2013, ob 10.uri v Narodnem muzeju Slovenije – Metelkova

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Narodni muzej Slovenije - Metelkova, Ljubljana, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Sobota, 1. junija 2013, ob 10.uri v Narodnem muzeju Slovenije – Metelkova

Kaj so zakladi? Ali resnično obstajajo? Mar so zakladi zastonjski dar z neba ali nagrada za spretnost in pogum?

Pridi in se nam pridruži na pustolovski avanturi, polni pasti in preizkušenj, na kateri bomo spoznali in prevzeli vloge najbolj slavnih piratov in piratk: od Črnobradca do Jacka Sparrowa in Alwide ter mnogih drugih. Z zadostno mero poguma in piratskih zvijač ti bo morda uspelo odkriti, kje v muzeju je skrit pravi pravcati zaklad. Za nagrado si bomo izdelali zakladno skrinjo.

Delavnica je primerna za otroke od 6. leta dalje. Trajanje: 120 minut. Cena 3,5 evra. Izdelke, narejene na delavnicah, otroci odnesejo domov.
Udeležba je omejena. Nakup vstopnic je mogoč tudi v predprodaji. Če se želi delavnice udeležiti otrok, mlajši od 8. let, naj bo med delavnico v spremstvu odraslega. Vstopnico je dolžan poravnati tudi spremljevalec.

[FOR]UM je skupen program Slovenskega etnografskega muzeja, Muzeja sodobne umetnosti Metelkova, Narodnega muzeja Slovenije in Slovenske kinoteke.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.