fbpx

Fotoaparat iz papirja: najtanjši digitalni fotoaparat na svetu?

Kamera iz papirja Paper Like a Digital Camer

Paper Like a Digital Camera je digitalni fotoaparat iz papirja, tanek kot list papirja. Zaradi vitkega drobovja (čipovja), ki je v sendviču dveh retro obarvanih lističev, v debelino namreč meri vsega 6 milimetrov. Ohišje skupaj držijo plastične matice in vijaki, poleg fotografij pa lahko zajema tudi videoposnetke.

Osnovne Informacije
Znamka
Paper Like a Digital Camera
Model
Cena
25 €
Trgovina

Paper Like a Digital Camera je fotoaparat iz papirja in verjetno najtanjši digitalni fotoaparat in kamera na svetu. Njegove mere so vsega 6,8 x 2 x 0,6 cm, ohišje pa krasijo LED-dioda, ki je zadolžena za poročanje o stanju baterije in način snemanja, gumb za vklop, gumb za premikanje med fotografijami/video- in avdioposnetki, reža za spominsko kartico microSD (do velikosti 16 GB) in USB-vhod za pretakanje vsebine.

PREBERITE ŠE: Leica SL: fotoaparat z najhitrejšim avtofokusom na svetu


Fotoaparat iz papirja se ponaša z ločljivostjo 1280 x 1024 slikovnih točk (1,3 MP) in snema pri ločljivosti 720p pri 30 sličicah na sekundo, zvok pa pretvarja v MP3-format. Nič kaj impresivni podatki, a od fotoaparata za 25 evrov s 6-milimetrskim ohišjem česa več tudi ne gre pričakovati.

Dodatne Informacije

Več informacij:
donya.jp

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!