fbpx

Fotografije natečaja revije Emzin

Zavod za kreativno produkcijo Emzim vsako leto izpelje vseslovenski fotografski projekt, v katerem podeli tri nagrade za avtorsko fotografijo, nas pa z razstavo nauči prepoznati kakovost ujetega trenutka. Pod vodstvom Jasne Rackov, Tanje Hladnik in postavitvijo Metke Dariš si lahko do 6. marca ogledamo izbrane ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Cankarjev dom, Prešernova 18, Ljubljana, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost

Zavod za kreativno produkcijo Emzim vsako leto izpelje vseslovenski fotografski projekt, v katerem podeli tri nagrade za avtorsko fotografijo, nas pa z razstavo nauči prepoznati kakovost ujetega trenutka. Pod vodstvom Jasne Rackov, Tanje Hladnik in postavitvijo Metke Dariš si lahko do 6. marca ogledamo izbrane fotografije, prispele na natečaj. Razstava ponuja vpogled v nova imena, ki bodo v prihodnosti krojila sodobno vizualno komunikacijo.

Prejšnje
Harvey

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.