Fotografska aplikacija GoldenHour.One nam izda idealen čas za fotografiranje

Fotografska aplikacija GoldenHour.One

''Več luči,'' je rekel Goethe! Fotograf pa pravi, več svetlobe! GoldenHour.One je fotografska aplikacija, ki bo navdušila vse ljubiteljske in poklicne fotografe, saj nam pove, kdaj je najboljši čas za zajem fotografije (t. i. zlata ura). Še več, pomaga nam izbrati lokacijo z najboljšo svetlobo, in to kjerkoli na svetu. Na voljo je za uporabnike iOS.

Fotografska aplikacija GoldenHour.One pomaga fotografom posneti fotografije v kar najboljših svetlobnih pogojih. V svetu fotografije je svetloba namreč ključ do vsega. A enkrat je je preveč, drugič premalo.

Fotografska aplikacija GoldenHour.One bo hitro postala nepogrešljiv dodatek fotografov.
Fotografska aplikacija GoldenHour.One bo hitro postala nepogrešljiv dodatek fotografov.

Da bi kar najlažje ugotovili, kdaj je idealen čas za zajem posnetkov na prostem, nam zdaj pomaga omenjena aplikacija Hane Kusove, ki do minute natančno določi čas in trajanje zlate ure (čas takoj po sončnem vzhodu in pred sončnim zahodom, ki je primerna za vse vrste fotografij) glede na vašo lokacijo.

PREBERITE ŠE: Aplikacije za zmenke PokeDates: ”Tinder” za uporabnike Pokemon GO

Fotografska aplikacija GoldenHour.One izda vse, kar potrebujete. Lokacijo z najboljšo svetlobo, natančno pozicijo sonca, trajanje zlate ure, in ker mora vreme sodelovati s fotografom, t. i. Skyindex in Lightindex povesta, kakšni vremenski pogoji vladajo in kako ugodno je to za različne vrste fotografij (pokrajinska, portreti …). Trenutno je na voljo zgolj za uporabnike naprav iOS.

Dodatne Informacije

Več informacij:
goldenhour.one

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Aplikacija Any Distance: spremenite svoje treninge v čudovite storyje na Instagramu