fbpx

Fotografska delavnica: “Ljubljana, povej svojo zgodbo s Sonyjem”

V Ljubljani se bo v soboto, 22. novembra, odvila prva fotografska delavnica v okviru svetovnega fotografskega natečaja Sony World Photography Award, ki podpira in krepi fotografsko kulturo skozi odkrivanje novih talentov.

Fotografska delavnica se bo odvila v okviru svetovnega fotografskega natečaja Sony World Photography Award. Ob 11.00 ste vabljeni v restavracijo Špajza, kjer se boste pod taktirko Sony ambasadorja in fotografa Klemna Udovča ter s serijo odličnih Sonyjevih fotoaparatov, ki si jih boste lahko izposodili, podali na odkrivanje svojih zgodb po Ljubljani. Nastale fotografije bomo že lahko prijavili na nacionalni natečaj SWPA; tisti, ki pa se delavnice ne morete udeležiti, pa lahko svojo fotografijo prijavite vse do zaključka prijav, 5. januarja 2015. Seveda pa bo za naslov najboljše fotografije slovenskega avtorja najprej potrebno navdušiti strokovno žirijo, ki jo sestavljajo profesionalni fotograf Jože Suhadolnik, Sony ambasador Klemen Udovč in fotografski entuziast Aleš Žiberna.

Prijave za delavnico na romana.miklavz@propiar.com.

V galeriji pa si oglejte nekaj najboljših fotografij, poslanih do sedaj

Dodatne Informacije

Več informacij:
Sony World Photography Award

Prijave za delavnico na romana.miklavz@propiar.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!