fbpx

Gigi Hadid se je tako delala norca iz Melanie Trump

Gigi Hadid se norčuje iz Melanie Trump

Slavna manekenke Gigi Hadid se je na podelitvi ameriških glasbenih nagrad American Music Awards grdo pošalila iz bodoče prve dame, Slovenke Melanie Trump. Z vzhodnoevropskim naglasom je imitirala njen domnevno prepisan govor. Preverite, kako uspešna je bila v svojem poskusu.

Manekenka Gigi Hadid, ki se je na 44. podelitvi ameriških glasbenih nagrad American Music Awards 2016 znašla v vlogi voditeljice, se je med začetnim nagovorom pošalila na račun Melanie Trump in njenega govora, ki je močno smrdel po govoru Michelle Obama izpred let.

Melanii ob ogledu posnetka gotovo ne bo do smeha.
Melanii ob ogledu posnetka gotovo ne bo do smeha.

Govor očitno še ni pozabljen, juho pa je pogrela prav 21-letna manekenka, ki pa se po prepričanju mnogih ni najbolje izkazala v vlogi imitatorke, čeprav je, kot je dejala, govor trenirala cel teden. Čeravno je v dvorani požela nekaj smeha, pa so jo družbena omrežja raztrgala. DAT je na primer zapisal: ”Kar si naredila na podelitvi nagrad, dokazuje, da nimaš dostojanstva. Neokusno!”

PREBERITE ŠE: Po poteh Melanie Trump: 5 slovenskih krajev posebnega pomena za Melanio

In kaj je lepotica izustila v vzhodnoevropskem naglasu in z našobljenimi ustnicami? ”Ljubim svojega moža, predsednika Baracka Obamo, in najina otroka Sasho in Malio.” Vas je prepričala?

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.