fbpx

Glamping The Woods of Sinic: skriti raj na Pohorju

Nov slovenski glamping že sprejema rezervacije za 2021

Slovenija je bogatejša za nov glamping - The Woods of Sinic, ki se nahaja v osrčju Pohorja, sredi neskončnega bukovega gozda. Obdan je z mirom in lepoto ter vas vabi, da pobegnete pred mestnim življenjem in se sprostite.

Glamping hiške The Woods of Sinic se nahajajo v osrčju Slivniškega Pohorja, na nadmorski višini 1.110 metrov, obdane z bukovim gozdom ter predvsem mirom in tišino za popolno razvajanje stran od mestnega vrveža. Hiške so tako primerne za pare, ki si želijo mir, zasebnost in intimo, namenjene pa so tudi družinam oziroma družbam v večjem številu, saj lahko v tem primeru zakupijo več enot hkrati.

Ljubke lesene hiške so zgrajene iz kakovostnega macesnovega lesa, so dobro izolirane in ogrevane, tako da nudijo udobje v vseh letnih časih. Veliko steklo vam nudi čudovit razgled na naravo, ki jo boste lahko občudovali kar iz postelje. Velika terasa pred hiško nudi razvajanje v masažnem bazenu z ogrevano toplo vodo, ali pa samo posedanje in občudovanje okolice. Vsaka hiška ima sicer tudi svojo kopalnico v sanitarnem delu in je opremljena z umivalnikom, tušem in WC-jem.

Glamping The Woods of Sinic vam ponuja tudi brezplačen brezžični internet, različne masaže in izposojo e-koles (s predhodno najavo). Uživate lahko v zajtrku z lokalnimi izdelki (klasičnimi ali vegetarijanskimi), ki vam ga v košari za piknik dostavijo neposredno pred vašo hiško.

Pohorje je kot nalašč za različne dejavnosti, vključno s pohodniškimi ali kolesarskimi izleti, raziskovanjem gozdov, pozimi pa tudi s smučanjem na bližnjih pobočjih Mariborskega Pohorja, ki je od glampinga oddaljeno približno 2 kilometra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Woods of Sinic (@thewoodsofsinic2020)

Dodatne Informacije

thewoodsofsinic.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!