fbpx

GMC Sierra 1500 Denali Ultimate Edition: ogromen ʺpick-upʺ z ogromno luksuza

Luksuz za velike ameriške kmetije

Foto: GMC

GMC Sierra ob prihodu ni bila najbolje sprejeta, predvsem zaradi njene notranjosti, saj se je konkurenca občutno bolje izkazala. Denali Ultimate Edition to zagato spreminja in postavlja Sierro zopet ob bog njenim rivalom.

GMC Sierra 1500 Denali Ultimate Edition od zunaj izgleda kot ʺobičajenʺ poltovornjak, njena notranjost pa bi se lahko kosala z najbolj luksuznimi notranjostmi avtomobilskega sveta. Različica Denali postreže z rahlo spremenjeno zunanjostjo, s privlačnejšo masko in obilico črnega kroma, ki lepo dopolni linije poltovornjaka.

V notranjosti je skoraj vsaka površina odeta v les in usnje, ki ima med drugim prav tako teksturo lesa. Strop je obložen z mikro semišem, usnjeni sedeži pa so elektronsko nastavljivi v 16 smereh in imajo funkcijo masaže. Preko 12,3-palčnega zaslona upravljamo s tehnologijo GM Supercruise in avdio sistemom BOSE, ki ga sestavlja 12 zvočnikov. Denali Ultimate Edition se vozi na 22-palčnih platiščih, poganja pa ga bencinski 6,2-litrski V8 motor, ki je povezan z 10-stopenjskim samodejnim menjalnikom in proizvede 420 konjskih moči.

Dodatne Informacije

gmc.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!