fbpx

Če ga ljubiš, obljubi, da ga boš ljubila kot jaz nisem znala

Foto: Envato

Obljubi, da ga boš ljubila z vsemi napakami. Veš, včasih ima slabe sanje in po njih pogosto ne more zaspati. Primi ga za roko. Poljubi ga na vrat. Povej mu, da je na varnem. Povej mu, da si tam.

Veš, v postelji uživa v lenobnih jutrih. Požgečkaj ga. Ne odidi v službo, ne da bi ga poljubila v slovo. Ne jemlji ga kot samoumevnega. Nikoli!

Veliko razmišlja – včasih na glas včasih v tišini. In, ko boš začutila tišino, bodi tam. Samo bodi tam.

Ne odidi, ko veš, da ga boli

Sedi z njim. Bodi potrpežljiva z njegovim nemirnim umom. Naj govori, naj se izrazi. Vse, kar moraš storiti, je poslušati. Vedno poslušaj. Poslušaj tudi tišino.

Bodi potrpežljiva. Velikokrat morda ne bo imel časa zate, vendar te ima rad in misli nate. Ko sta skupaj, se bo morda pritoževal kot otrok, ki ima napade besa, in če se to zgodi, ne bodi jezna nanj, ne zna drugače.

Zunaj je morda videti trden in močan, v sebi pa je negotov, zato z njim ravnaj dobro, ker si zasluži nekoga, ki to počne. Pogosto mu govori, da ga imaš rada in mu to tudi pokaži.

Foto: Envato

Prepričaj se, da ve, da je ljubljen

Da ni sam. Da je veliko ljudi, ki si želijo, da bi bil srečen.

Povej mu, da je najboljša stvar, ki se ti je kdaj zgodila, in da si večno hvaležna za moškega, kot je on.

Ljubi ga takšnega, kakršen je, kaj je in kakšen bo, ker vem, da bo on naredil enako zate. Morda ne izgleda tako, vendar je občutljiv, zato upam, da boš previdna pri svojih besedah ​​in da mu govoriš samo tisto, kar misliš! Verjame vate.

Obljubi, da boš z njim ravnala lepo

Da nikoli ne boš šla spat in ostala jezna nanj, da se boš vedno borila zanj. Njegova sposobnost ljubezni je izredna, zaradi nje boš želela postati boljša ženska, motiviral bo tvojo dušo. Obljubi mi, da tega ne boš nikoli pozabila.

Obljubi, da boš skrbela zanj, da boš sprejela njegovo radovednost, da boš spodbujala njegovo kreativnost. Obljubi mi, da ga boš izbrala, ne glede na vse.

Obljubi mi, da ga boš ljubila, kot jaz nisem znala, ker si to zasluži.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!