Gostilna pri Trubarjevi mami: slovenske avtohtone jedi na Gospodarskem razstavišču

Zadnjič posodobljeno: :

Na Gospodarskem razstavišču se 4. aprila odpira Gostilna pri Trubarjevi mami, kjer se bodo stregle slovenske avtohtone jedi, na voljo pa tudi tudi ročno izdelane testenine, sladice in bogat izbor pijač.

Osnovne Informacije
Naslov

Gostilna pri Trubarjevi mami
Dunajska 18
Ljubljana

Urnik

Gostilna pri Trubarjevi mami se odpira 4. aprila.

Kontakt

040 613 381

Golaž iz slovenske divjačine, pečene jagnječe krače z domačimi gomolnicami, pečene krvavice in pečenice, svinjska potrebuševina in ajdovi žganci, kislo zelje in ocvirki, leteči žganci … Vse te avtohtone slovenske jedi vas bodo pričakale v Gostilni pri Trubarjevi mami v kletnih prostorih dvorane Jurček, ki se odpira 4. aprila.

Gostilna pri Trubarjevi mami
Gostilna pri Trubarjevi mami

Vse sestavine prihajajo od lokalnih pridelovalcev z ekološkimi certifikati. Ljubitelji dobre hrane in pijače boste izbirali med obsežnim naborom vin in piv. V večernih urah se bo gostilna preobrazila v prostor za zabave, tudi z glasbo v živo. Gostilna pri Trubarjevi mami pa ne bodo samo tradicionalne slovenske jedi iz jedilnika, ki ga je soustvaril vrhunski kuharski mojster Mojmir Šiftar, mladi talent po izboru gastronomskega vodnika Gault & Millau, in bogat izbor pijače, ampak tudi izdelki lastne blagovne znamke, kot so ročno izdelane testenine, sladice, …

Dodatne Informacije

Več informacij:
kavalgroup.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zakaj bi morali vsi jesti več juhe?