Gozdna hišica, prekrita z mahom, je videti kot iz pravljice

Idiličen dom v osrčju narave se zlasti takrat, ko govorimo o izletu med vikendom, mnogokrat izkaže za boljšo izbiro kot razkošen hotel. Sprostitev po napornem delavniku je vsekakor več kot dobrodošla!

O genialnosti Jacoba Witzlinga smo se v preteklosti že lahko prepričali. Njegova ljubezen do gradnje iz naravnih materialov je zares pristna, zato nas ne preseneča, da nas občasno navduši z edinstvenim bivališčem.

Po Jacobovem mnenju njegove naravne kabine poosebljajo lepoto in preprostost, ki ju je v današnjem svetu zelo težko najti. V skupino Witzlingovih najbolj kreativnih projektov se uvršča tudi prav posebna pravljična struktura.

Pritličje čudovitega doma, zgrajenega v osemkotni obliki, skupno ponuja 12,5 kvadratnega metra prostora. Podstrešje s spalnico zagotavlja še dodatnih 7,4 kvadratna metra.

Streha bivališča je prekrita s kovino, šestkotno mrežo in mahom. Slednji strukturi omogoča, da se odlično zlije z okoljem. Gostje bodo lahko uživali v naravni svetlobi, ki bo v dom prodrla skozi trikotna okna.

Galerija – Gozdna hišica, prekrita z mahom, je videti kot iz pravljice

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!