Gozdna hišica, prekrita z mahom, je videti kot iz pravljice

Idiličen dom v osrčju narave se zlasti takrat, ko govorimo o izletu med vikendom, mnogokrat izkaže za boljšo izbiro kot razkošen hotel. Sprostitev po napornem delavniku je vsekakor več kot dobrodošla!

O genialnosti Jacoba Witzlinga smo se v preteklosti že lahko prepričali. Njegova ljubezen do gradnje iz naravnih materialov je zares pristna, zato nas ne preseneča, da nas občasno navduši z edinstvenim bivališčem.

Po Jacobovem mnenju njegove naravne kabine poosebljajo lepoto in preprostost, ki ju je v današnjem svetu zelo težko najti. V skupino Witzlingovih najbolj kreativnih projektov se uvršča tudi prav posebna pravljična struktura.

Pritličje čudovitega doma, zgrajenega v osemkotni obliki, skupno ponuja 12,5 kvadratnega metra prostora. Podstrešje s spalnico zagotavlja še dodatnih 7,4 kvadratna metra.

Streha bivališča je prekrita s kovino, šestkotno mrežo in mahom. Slednji strukturi omogoča, da se odlično zlije z okoljem. Gostje bodo lahko uživali v naravni svetlobi, ki bo v dom prodrla skozi trikotna okna.

Galerija – Gozdna hišica, prekrita z mahom, je videti kot iz pravljice

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
IKEA predstavlja novo kolekcijo, ki se poigrava z mejo med umetnostjo in funkcionalnostjo