Sestavine za 4 osebe: blanširan koromač narezan na rezine4 kosi kruha15 dkg mocarele v rezinah8 g maslasol, mleti poper, strok česna, oljčno olje Priprava: Kose kruha premažemo z prerezanim strokomčesna, maslom in pokapljamo z oljčnimoljem. Malo posolimo in ...
Sestavine za 4 osebe:
blanširan koromač narezan na rezine
4 kosi kruha
15 dkg mocarele v rezinah
8 g masla
sol, mleti poper, strok česna, oljčno olje
Priprava:
Kose kruha premažemo z prerezanim strokom
česna, maslom in pokapljamo z oljčnim
oljem. Malo posolimo in popopramo. Obložimo
z kosi blanširanega koromača, rezinami
mocarele, pokapljamo z oljčnim oljem in pečemo
v pečici 5 minut na 180 o C.
Recepturo za kruhke po toskansko s koromačem
so pripravili v Restavraciji Angel, Mercator
center Ljubljana.