fbpx

Grozljive ideje za ličenje za noč čarovnic, ki bi prestrašile še mojstra grozljivk Stephena Kinga

Noč čarovnic oziroma v izvirniku halloween je praznik, ko si lahko privoščimo marsikaj. Da bo izbira letošnje maske lažja, smo na spletu poiskali nekaj odličnih videzov, ki so kot nalašč za letošnje praznovanje najbolj grozljive noči v letu. Tukaj so grozljive ideje za ličenje za noč čarovnic, ki bi se jih ustrašil tudi Stephen King.

Teh grozljivih mask za noč čarovnic bi se prestrašil še Stephen King! Zdi se, da so zamisli tipa “naredi sam” in navodila za ličenje za halloween z vsakim letom bolj domiselni, kakovostni in dovršeni. Ker je noč čarovnic praznik, ko gremo pri ličenju lahko v skrajnosti, si letos omislite enega izmed 18 grozljivih hiperrealističnih videzov, ki delujejo kot iz najhujše grozljivke, in naženite strah v kosti vsem povabljenim na najbolj grozljivo zabavo leta.


In kar je najboljše – z eno izmed mask v nadaljevanju (oziroma na zgornjem videu), med katerimi so tudi grozljiva nevesta, pol lobanje, olupljena koža, grozljiva buča in vampirska čarovnica, boste prihranili denar za kostum, saj lahko nekatere izmed njih ustvarite z ličili, ki jih že imate v svoji kozmetični torbici.

PREBERITE ŠE: Noč čarovnic: šik ideje za dekoracijo doma za Halloween

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!