fbpx

Hamilton Perkins Collection – okolju prijazne potovalne torbe iz recikliranih plastenk

Okolju prijazne potovalne torbe Earth.

Hamilton Perkins Collection je blagovna znamka, navdahnjena z etičnim poslanstvom, ki ponuja dizajnerske, okolju prijazne potovalne torbe Earth iz recikliranih plastenk, prevlečenih z vinilom, ki ga pridobijo iz recikliranih reklamnih panojev. Vsaka torba je edinstvena in se lahko preobrazi v nahrbtnik ali športno torbo.

Etično naravnana in družbeno odgovorna blagovna znamka Hamilton Perkins Collection stavi na trajnost. Ponuja namreč okolju prijazne potovalne torbe iz recikliranih plastenk po dostopni ceni. Vsaka trajnostna, ekološko naravnana torba Earth, ki hkrati stavi na lepoto, uporabnost/funkcionalnost in vsestranskost, je narejena iz pribl. 16 recikliranih plastenk.

PREBERITE ŠE: O bag: ženske torbice po meri iz Italije


Notranjost vsake torbe je prevlečena z recikliranim vinilom, pridobljenim iz reklamnih panojev. Prav nobena torba ni identična, vsaka pa se lahko preobrazi v nahrbtnik ali športno torbo. Ima tri glavne prekate z zapiranjem na zadrgo. Naročite jo lahko na platformi za množično financiranje Kickstarter, kjer je Hamilton Perkins Collection nedavno s svojo kampanjo zbral zadostna sredstva za zagon množične proizvodnje.

Okolju prijazne potovalne torbe Hamilton Perkins Collection:

Dodatne Informacije

Več informacij:
hamiltonperkins.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.