Hasselblad stellar II: Kompaktni fotoaparat višjega cenovnega razreda

Zadnjič posodobljeno: :

Pri Hasselbladu so prestižno serijo luksuznih kompaktnih fotoaparatov razširili z novim Hasselblad stelar II fotoaparatom, ki z možnostjo brezžične Wi-Fi in NFC povezave uporabniku obljublja nove dimenzije fotografiranja.

Osnovne Informacije
Znamka

Hasselblad

Model

Hasselblad stelar II

Cena

1650€

Trgovina

Hasselblad

Z Hasselblad stelar II kompaktnim fotoaparatom z možnostjo brezžične povezave lahko ostanemo povezani povsod. Vrhunske fotografije, ki jih ustvarimo z ločljivostjo 20 milijonov slikovnih pik, 3,0-palčnim zaslonom in 3,6x optično povečavo, lahko s tehnologijama NFC in Wi-Fi enostavno in neposredno povežemo s pametnim telefonom, tabličnim računalnikom in osebnim računalnikom.

Hasselblad stellar II
Hasselblad stellar II

Fotoaparat prihaja tudi z naprednim premazom proti bleščanju, se ponaša z multifunkcionalnim vmesnikom za namestitev bliskavice in mikrofona ter je enostavno zasnovan tako, da zajame jasne slike v skoraj vsaki svetlobi. Luksuznega fotoaparata višjega cenovnega razreda – zanj bomo odšteli 1650 evrov – pa ne odlikuje zgolj napredna tehnologija, zamika nas namreč tudi zaradi svojega zapeljivega videza. Fotoaparat iz oljčnega, orehovega ali tropskega lesa z dodatkom karbonskih vlaken je namreč pravi zbirateljski kos.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.hasselbladusa.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Samsung Galaxy: Sledite ritmu, sledite tehnologiji