fbpx

Hejlenki: prisrčna trajnostna kolekcija oblačil za otroke

Foto: hejlenki.de

V množici zanimivih blagovnih znamk s čudovitimi otroškimi oblačili je potrebno »tisto nekaj«, da nova znamka izstopa in osvoji svet. Prav to se je zgodilo z znamko Hejlenki. Je blagovna znamka za dojenčke in otroke s poudarkom na zelo udobnih, ročno izdelanih nevtralnih oblačilih.

Ta nemška blagovna znamka Hejlenki proizvaja čudovita oblačila za najmlajše otroke stare od 0 do 5 let. Vsa oblačila so proizvedena v EU in kar je najpomembneje, imajo vse potrebne certifikate ekološke pridelave – so certificiranih ekoloških materialov, da otrokom zagotovijo najboljšo kakovost in udobje ter se izognejo alergijam in draženju kože.

Oblačila so v paleti vseh nevtralnih barv – v številnih odtenkih bež, rjave, sive, kaki, nežno rumene in sivo bele. Kosi so preprosti, običajno enobarvni, prihajajo pa tudi z nežnimi detajli in vzorci.

V ponudbi imam majice, puloverje, jakne, kratke in dolge hlače, bodije, kape, nogavice, odeje in več otroških igrač. Vse kolekcije so zasnovane in izdelane v Nemčiji ter se zgledujejo po skandinavskem slogu.

Dodatne Informacije

Hejlenki

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!