fbpx

Hello Kitty x Converse: obsesija z najbolj prikupno muco na svetu se vrača

Hello Kitty x Converse: obsesija z najbolj prikupno muco na svetu se vrača.

Če ste mislili, da je najbolj popularna japonska muca na svetu passé, vam bo ob pogledu na superge Converse z njenim motivom jasno, da še zmeraj obstajajo ljubitelji te prikupne ‘zveri’. Ste med njimi?

Najbolj slaven čevelj podjetja Converse Chuck Taylor smo doslej videli v različnih oblikah. Hit letošnjega poletja je bil popolnoma prozoren model, a v jesen bomo vstopili s še boljšo novostjo – Converse se je združil s podjetjem Sanrio in ‘oživel’ popularnost najbolj prikupne muce vseh časov.

Hello Kitty x Converse.
Hello Kitty x Converse.

Čevelj je roza barve, na bočni strani pa je slika muce z dvema luštnima 3D-tačkama. Ko pomislite, da je to vse, poglejte na podplat, in videli boste velike rdeče pentlje, ki ustvarijo še bolj igriv videz.

Ta podplat je res ‘kjut’

Pentlje na podplatu, ki ustvarijo še bolj igriv videz.
Pentlje na podplatu, ki ustvarijo še bolj igriv videz.

Tisti, ki ste igrivi in veste, da bo vaša omara dobila še en par čevelj, boste za Hello Kitty Converse odšteli 105 ameriških dolarjev (preračunano 90 evrov). Na spletni strani angleškega podjetja offspring.co.uk omenjene čevlje prodajajo prek spleta in jih lahko naročite tudi v Slovenijo, a trenutno njihova stran ne prikazuje teh čevljev. Očitno bomo morali počakati, da bo kakšna druga stran priskrbela najbolj kul par čevljev te jeseni.

Kdaj jih bomo lahko nosili?
Kdaj jih bomo lahko nosili?

Dodatne Informacije

Več informacij:
converse.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!