fbpx

Hide and Seek: življenje v digitalni dobi v eni fotografiji

Hide and Seek

Hide and Seek je serija fotografij, ki povzema življenje digitalne dobe v eni fotografiji. Gre za projekt fotografa Kamila Kotarbe, ki je iz prizorov iz vsakdanjega življenja izbrisal ljudi in pustil le njihovo roko, ki drži pametni telefon. S nadrealističnimi prizori opozarja na negativne učinke, ki jih imajo mobilne naprave na naše življenje. Šokantno!

Kamorkoli se ozrete, boste videli človeka s pametnim telefonom v roki. Hide and Seek je zanimiv pogled Kamila Kotarbe na ta pereči problem. Poljski fotograf je predstavil serijo fotografij vsakdanjih situacij iz našega življenja, kjer je od človeka ostala le roka s pametnim telefonom. Ker vse več časa in pozornosti posvečamo zaslonu, nam življenje polzi med prsti, nadrealistični prizori pa izpostavijo posledice tehnološke obsedenosti, ko ljudje več ne govorijo s sosedi in prijatelji, ampak se raje družijo z zasloni.

PREBERITE ŠE: S fotografij odstranil pametne telefone, da je pokazal, kako obsedeni smo z njimi

Dodatne Informacije

Več o avtorju:
facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!