Hillstrike Snowtrike: slovenski trismučnik na Kickstarterju

Trismučnik Hillstrike snowtrike
Zadnjič posodobljeno: :

Adrenalinski navdušenci iz Trbovelj so na Kickstarter poslali trismučnik Hillstrike Snowtrike, za katerim stojijo gorski kolesarji Matic Hribar, Janez Forte, Jaša Kofol in Rok Prašnikar. S trismučnikom želijo doživetje gorskega kolesa prenesti na bele poljane in sezono gorskih kolesarjev podaljšati v zimo. Hillstrike Snowtrike je lahek in vzdržljiv in v svetu nima prave konkurence.

Hillstrike Snowtrike je trismučnik slovenskega izvora, ki je nedavno začel zbirati zagonska sredstva na Kickstarterju. Želi postati nova snežna deska. Združuje elemente gorskega kolesarjenja in deskanja na snegu, z njim pa želijo snovalci kolesarsko sezono razpotegniti čez vse leto. Na Kickstarterju morajo za uspešno izvedeno kampanjo do 23. marca 2016 zbrati 64 tisoč ameriških dolarjev.

PREBERITE ŠE: Bluetooth kapa s šiltom s predvajalnikom glasbe


Hillstrike Snowtrike je rezerviran tako za adrenalina željne kot za začetnike, ki si želijo umerjenega vijuganja po snežnih strminah. S karving tehniko poustvarja občutek vožnje oziroma spusta s kolesom. Zanj morate odšteti nekaj manj kot 1600 evrov (1790 ameriških dolarjev).

Dodatne Informacije

Več informacij:
hillstrike.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Fitnes izziv: kako začeti s fitnes rutino in pri njej vztrajati