Hiplok – ključavnica za kolo, ki je lahko tudi modni dodatek

Skupina zagretih kolesarjev, v eni od evropskih prestolnic je ustvarila linijo privlačnih in priročnih ključavnic hiplok, ki so namenjeni različnim tipo koles in potrebam njihovim lastnikom. Ponujajo zelo različne tipe od takšnih, kjer lahko ključavnico dobesedno oviješ okoli pasu (hiplok V1.50) in lahko predstavlja tudi všečen dodatek k obleki, ali pa priročne ključavnice, ki jih zatakneš za nahrbtnik ali rob hlač (hiplok D).

Osnovne Informacije
Znamka

Hiplok

Model

V1.50

Cena

85€

Trgovina

hiplok.com

Na fotografiji so trije različni modeli hiplok ključavnic: hiplok D, POP in V1.50
Na fotografiji so trije različni modeli hiplok ključavnic: hiplok D, POP in V1.50

Ne glede na model, je vsem hiplok enako enostavno prenašanje in tudi visok nivo varnosti kolesu, ki ga ščitijo, so pa tudi izredno trpežne in trajne. hiplok V1.50 pa predstavlja tudi všečen modni dodatek kolesarju, ki preferira urbana oblačila, saj izgleda kot nekakšen športni pas.

PREBERITE ŠE: Simpatično držalo za banano za na kolo – Banana Holder by Biken

Obstaja pa tudi različica LITE, kjer gre za nekoliko lažjo in manjšo različico te ključavnice, ki je na voljo v številnih zanimivih barvnih odtenkih in je namenjena mlajšim uporabnikom, predvsem ženskam.

Dodatne Informacije

Več informacij: hiplok.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Moški parfumi za jesen 2020: 10 vonjev, s katerimi bodo moški (in ženske) obsedeni to jesen