fbpx

Hiša radosti: nepozabna praznična dogodivščina za otroke

Hiša plesa, BTC Ljubljana

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Letošnjega decembra se bo HIŠA PLESA, ki domuje v ljubljanskem BTCju v Ulici gledališča 8, prelevila v pravo HIŠO RADOSTI za otroke, ki bodo na prav poseben način lahko izkusili praznično doživetje. Vstopnice za doživetje so že na voljo na spletni strani hisaradosti.si, zato jih kupite čim prej, saj je število mest izjemno omejeno.

V Hiši radosti prebiva snežna vila, ki svoje obiskovalce popelje po svojem radostnem domu. Ker je izgubila svojo čarobno paličico, ji jo mali obiskovalci pomagajo najti. Z različnimi izzivi in nalogami, ki jih čakajo v številnih kotičkih, vsi skupaj napredujejo in se učijo pomembnih lastnosti, kot so delo v skupini, kreativnost, odgovornost, skromnost, sočutnost, vztrajnost in zanesljivost.

Snežna vila s svojimi škrati, otroke popelje skozi ustvarjalne delavnice in krašenje piškotov. S poslikavo obraza jih za en dan prelevijo v radostne škratke in snežne vile. Da ohranijo spomine za vedno, jih v hiški čaka tudi foto kotiček, v katerem bodo lovili radostne trenutke.

Snežna vila je poskrbela tudi za to, da lahko pisma namenjena Božičku in Dedku mrazu, to zimo oddate kar v našem radostnem nabiralniku. V Hiši radosti vas namreč čaka prav poseben kotiček, v katerem napišete s čim vse, ste si letos prislužili darilo dobrega moža, mi pa poskrbimo, da le to pride pravočasno na Severni pol.

Po obisku vseh kotičkov in izpolnjenih nalogah, pa napoči čas, za nastop snežne vile, ki otroke skozi predstavo popelje v radosten svet plesa, petja in zabave … in mogoče, prav mogoče, če vsi skupaj zapojejo in zaplešejo, snežna vila dobi nazaj svojo čarobno paličico. In če jim to uspe, lahko otrokom izpolni eno prav posebno željo! Radost doseže svoj vrhunec z obiskom Božička ali Dedka Mraza, ki ponuja neverjetno doživetje za otroke.Več o Hiši radosti si lahko preberete na spletni strani hisaradosti.si, kjer vas že čakajo vstopnice za predstave. Vendar pohitite – število mest za posamezno dogodivščino je namreč izjemno omejeno. Pričarajte svojim otrokom nepozabne praznike!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.