fbpx
H&M Move
Foto: H&M

H&M Move: ko pohodništvo doseže modne višave

Pohodniška eleganca v duhu trajnosti

Kjer se moda sreča s funkcionalnostjo, H&M Move ponovno dviga letvico. S svojo spomladansko kolekcijo za leto 2024 prinaša svežino v segment aktivnega oblačenja, združujoč športno udobje z elegantnimi tehničnimi detajli. Ta kolekcija ni le odgovor na vsestranske potrebe sodobnih avanturistov, ampak je tudi izjava modnega gibanja, ki stremi k večji dostopnosti in trajnosti.

H&M Move razume, da je udobje pri gibanju na prostem neprecenljivo. Zato njihova nova kolekcija ne prinaša le topline, zaščite pred vetrom in vodo ter zračnosti, temveč tudi oblikovno prefinjenost, ki odraža najnovejše modne trende. S pomočjo inovativnih materialov, kot so StormMove™, ThermoMove™ in DryMove™, ki vključujejo visok delež recikliranih materialov, kolekcija obljublja, da bo vsaka avantura ne le udobna, ampak tudi stilsko dovršena.

Foto: H&M
Foto: H&M

Izstopajte, ko stopite ven

Od tehničnih ponč do funkcionalnih kril s snemljivimi deli – vsak kos kolekcije pripoveduje svojo zgodbo, združujoč robustnost in eleganco. Barvna paleta, ki zajema zemeljske tone od svetle kamnine do mahu in oglja, ponuja enostavno kombiniranje in prilagajanje osebnemu stilu, medtem ko detajli, kot so 3D žepi in mrežasti prezračevalni sistemi, dodajajo pridih avantgardnosti.

Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M

Pohodniška moda za vse

H&M Move s to kolekcijo dokazuje, da je moda na prostem dostopna vsem – ne glede na obliko, velikost ali sposobnost gibanja. Z oblikovanjem kosov, ki so hkrati modni in funkcionalni, znamka briše meje med vsakdanjim in aktivnim oblačenjem, poudarjajoč, da lahko vsak trenutek postane priložnost za izražanje lastnega stila, tudi na najbolj zahtevnih terenih.

Foto: H&M

Pohodništvo kot izjava stila

H&M Move s svojo novo kolekcijo dokazuje, da je pohodniška moda več kot le oblačila za v naravo; je manifest gibanja, ki združuje funkcionalnost, trajnost in neizpodbiten občutek za stil. Je vabilo, da svojo ljubezen do narave izrazimo tudi skozi način, kako se oblačimo – pogumno, trajnostno in vedno v koraku z modnimi trendi.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.