fbpx

Horoskop 2020: teh 5 astroloških znamenj bo zagotovo obogatelo

Glede na astrologijo v letu 2020 vsaj 5 znamenj čaka izboljšanje na finančnem področju, saj jih krasijo lastnosti, ki so za to krvavo potrebne. Si med njimi?

Obogatimo lahko načeloma vsi! Vsi imamo to možnost, če smo le dovolj ambiciozni in pripravljeni na trdo delo. A tem petim znamenjem se v letu 2020 še posebej nasmiha sreča na finančnem področju, saj imajo že v zvezdnem DNK-ju zapisane potrebne lastnosti, da se izstrelijo med bogataše. Kdo bo v 2020 obogatel?

Škorpijon: karizma in intuitivnost

Bogastvo se nasmiha škorpijonom ...
Bogastvo se nasmiha škorpijonom …

Škorpijoni so obdarjeni z naravno intuicijo in karizmo, to sicer velja za vsa vodna znamenja. Ljudi znajo prepričati v skoraj vse, kar pomeni, da so zelo uspešni tudi v karieri. Svoje znanje in intuicijo znajo uporabiti za napredovanje, pa ne samo v službi, tudi na splošno v življenju.

Bik: deloven, svojeglav in praktičen

... bikom ...
… bikom …

Ponižni bik se veseli malih stvari v življenju, kljub temu pa ima oči tudi za materialne dobrine. In “pašnik” je za bika dovolj dober le, če je zelen, bogat in rodovit. To prizemljeno znamenje na stvari gleda z razumom, deluje praktično, vse to pa zna uporabiti tudi v svojo korist pri finančnih zadevah.

Devica: odločna in predana

... devicam ...
… devicam …

Eno izmed znamenj, ki se ji nasmiha finančno blagostanje, je devica. Predana individualistka se ne bo predala oviram na poti in bo dosegla cilj, ki si ga je zadala. Tako kot je prijazna, je tudi svojeglava, njena predanost pa ne pozna meja.

Lev: želi biti kralj

... levom ...
… levom …

Kraljevski lev je rojen vodja. Samozavesten, zvest in ambiciozen – to je le nekaj pridevnikov, ki opisujejo njegovo močno osebnost. Na delovnem mestu uspeva predvsem pri menedžmentu in pri odgovornih nalogah, s čimer se pokaže, koliko resnično zmore. In ni je srečnejše osebe od leva, ki ima priložnost, da pokaže vse svoje talente.

Rak: samozavesten komunikator, ki ga ljudje ljubijo

... in rakom.
… in rakom.

Rak ve, kaj si želi od življenja in neumorno bo delal, da to dobi. Njegova zvestoba in samozavestna komunikacija mu dobro služita tudi pri upravljanju s financami, karizma, ki jo to znamenje ima, pa pomaga tudi pri tem, da domov odnese največjo nagrado.

Čeprav so to znamenja, ki imajo v 2020 in nasploh v življenju nekoliko več prednosti na finančnem področju, to še ne pomeni, da je za druge pot do materialnih dobrin onemogočena. Zelo zagnani bodo tudi ovni, dvojčki in kozorogi, ki se jim bogastvo ne bi smelo izogniti.

Druga znamenja bodo zadovoljnejša in se bodo bolj izpopolnjeno počutila z bogastvom na drugih področjih, kot sta na primer ljubezen in družina.

Na koncu dneva je ambicija tista, ki vodi k bogatemu življenju, ne glede na to, na katerem področju želimo resnično obogateti. Poiščite tisto, kar potrebujete, da boste lahko resnično srečni, in to udejanite!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!