fbpx

Horoskop bik 2022: Kaj čaka bike v letu 2022!

Foto: Envato

Zvezde bikom v letu 2022 napoveduje dobro leto in potrebo po priznanju sprememb, ki se jim dogajajo ter sprejemanju novih priložnosti.

Najbolj obširen horoskop za bike za leto 2022 nakazuje na možnost, da se jim bodo morda naloge, ki jim jih bo zadalo življenje, zdele precej težke. A spoznali bodo, da niso!

Planetarni vplivi na bika v letu 2022

V letu 2022 bo Saturn šel skozi znamenje Vodnarja in področje dela in kariere. Ker je Saturn močan sam po sebi, vam bo odprl nove priložnosti za zagon velikih in dolgoročnih projektov, medtem ko vam bodo nadrejeni zaupali višjo raven odgovornosti. Že sam začetek leta vam bo prinesel veliko dinamike.

Januarja bo Mars naredil kvadrat s Saturnom in vam bo prinesel nesoglasja in konflikte z nadrejenimi. Če vodite zasebno podjetje, boste prenagljeni in delali napake, ki vam lahko povzročijo izgube. Uran se bo premikal neposredno v vašem znamenju in vas bo popeljal k uresničitvi plodnih idej. To bo oviral kvadrat Jupitra z Uranom, ki vas bo pripeljal do velikih in tveganih naložb.

Ne silite v konflikte! Foto: Ben White / Unsplash

Sonce bo vstopilo v Vodnarja, Merkur bo retrograden, februarja pa bo skozi Vodnarja prešla tudi Venera, kar vam bo prineslo začetek ključnih nalog za letošnje leto in številne obveznosti.

Od marca do konca maja boste dosegali uspehe. Junija in julija bosta Mars in Venera iz znamenja Leva naredila T-kvadrat s Saturnom v Vodnarju in Uranom v vašem znamenju. Imeli boste preveč dela in marsičesa ne boste mogli izpolniti. Poskušali boste uporabiti nove metode, vendar to ne bo prineslo pričakovanih rezultatov.

Konec novembra se bo v vašem znamenju zgodil delni Lunin mrk, ki vas opozarja, da ni pravi čas za sprejemanje pomembnih odločitev in zagon lastnega podjetja.

Ljubezen (ljubezenski horoskop bik 2022)

Letošnje leto vam prinaša skušnjave na čustvenem področju. S partnerjem boste pogosto prišli v konflikt in možno je, da se bosta bodisi vi bodisi vaš partner na to zelo burno odzvali, kar lahko privede do konca zveze. Morali boste najti način, da se prilagodite drug drugemu, če vam je za ta odnos res mar.

Začetek leta vam bo prinesel napetost v odnosu s partnerjem in čutili boste, da je vaš partner preveč zahteven, medtem ko boste po drugi strani nagnjeni k dominaciji. Ob občasnih obdobjih, ko se boste lahko pomirili in dogovorili o pomembnih stvareh v odnosu, se bodo nesoglasja in nezadovoljstva nadaljevala vse do sredine leta.

Globoko vdihnite in se -še enkrat- izogibajte konfliktom. Foto: Allef Vinicius / Unsplash

Prepiri zaradi malenkosti so lahko pogosti. Druga polovica leta vam bo odprla priložnost, da izboljšate svoj odnos in začnete več govoriti in poslušati, kaj vam partner želi povedati, namesto da nenehno izražate svoje nezadovoljstvo. Čeprav boste razumeli, v čem je problem, ga ne boste mogli rešiti šele konec oktobra.

Od novembra do konca leta boste obnovili harmonijo v vašem odnosu in boste srečni in zadovoljni.

Če ste samski vam začetek leta ni naklonjen za vstop v novo razmerje. Naleteli boste na ljudi, ki so sebični in zahtevni. Marec je primeren za avanture in svobodno razmerje. Šele od druge polovice oktobra boste spoznali osebo, s katero se boste v vsem dobro razumeli in ki se bo izkazala za dovolj kakovostno za harmonično dolgoročno čustveno razmerje.

Zravje (zdravstveni horoskop bik 2022)

Mars bo v Tehtnici okoli prve polovice leta 2022. Zaradi tega bo delo bolj stresno, kar lahko negativno vpliva na vaše duševno zdravje. Na srečo boste blagoslovljeni tudi z višjimi nivoji energije. Uporabite to energijo za sproščujoče in zabavne telesne dejavnosti, da se znebite visoke ravni stresa, ki vam jo prinaša leto 2022.

Denar (finančni horoskop bik 2022)

V začetku leta finančno stanje ne bo stabilno. Denarja bo primanjkovalo in ga ne bo dovolj. Takšno obdobje vas bo spremljalo vse do aprila. Med aprilom vas čaka nepričakovan strošek, ki bo še dodatno zapletel vašo že tako težko situacijo. Čeprav se bo vaše finančno stanje izboljšalo, poskrbite, da ne boste porabili denarja za nepotrebne stvari.

Finančno boste preskrbljeni. Foto: Abbat / Unsplash

Konec leta je idealen čas, ko se lahko preizkusite v igrah na srečo, saj vas čaka fantastičen dobitek. Ta denar je najbolje vložiti v nepremičnine, ker se bo to najbolj izplačalo.

Kariera (karierni horoskop 2022)

V novem letu 2022 želim veliko spremeniti v poslu. Če želite zamenjati službo, to storite januarja ali februarja. Pomlad je obdobje, ko vam bodo zvezde še posebej naklonjene, zato se takrat lotite uresničevanja svojih načrtov.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!