fbpx

Horoskop devica 2022: Kaj čaka device v letu 2022!

Foto: Brooke Cagle / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Najbolj obširen horoskop za astrološko znamenje devica v letu 2022 - leto 2022 devicam prinaša številne spremembe!

Device, poglejmo, kaj za vas pripravlja horoskop za 2022!

Planetarni vplivi na device v letu 2022

6. hiša Device (delo, zdravje, hišni ljubljenčki) je v tranzitu 2022. Jupiter in Saturn, ki ustvarjata napete aspekte z Uranom iz vaše 9. hiše (ideje, prepričanja, življenjska filozofija). Posledično se zdi, da je leto 2022 tudi za device dinamično leto, v katerem imajo vse priložnosti, da se naučijo novih stvari in spremenijo svoje predstave o stvareh, za katere so menili, da so resnične ali nesporne.

V marsičem je leto 2022 čas za učenje – morda celo čas, da se naučite drugače živeti, kako organizirati vsakdanje življenje ob upoštevanju drugih bolj zdravih in učinkovitejših meril. Ob upoštevanju dejstva, da je Uran leta 2022 vpleten v več pomembnih planetarnih aspektov, se bi lahko zgodili presenetljivi dogodki, zapleti in različni incidenti, ki bi vas lahko potisnili iz cone udobja k novim pogledom in idejam.

Jupiter na kratko preide skozi 7. hišo Device (odnosi, partnerstva, poroka, tekmovanje) in utira pot nepredvidenim čustvenim okoliščinam. Po drugi strani, ker je Jupiter vladar četrte hiše Device, bi lahko njegov tranzit skozi 7. hišo nakazoval spremembo bivalnih prostorov (vaših ali vaših staršev) ali morda željo po preurejanju, ob upoštevanju ezoteričnih, intuitivnih idej z uporabo Feng Shuija (7. hiša Device je Ribi).

Razmišljate, da bi preuredili dom. Foto: Daniil Silantev / Unsplash

V obdobju okoli teh mrkov se lahko zgodijo mejniki, ki vodijo v reorganizacijo družinskega življenja, selitev ali spremembo odgovornosti med partnerjema. Možno je tudi, da bi na dan prišle nekatere stvari, ki jih je treba popraviti ali uravnotežiti, ali občutki, ki vas že nekaj časa mučijo in spodkopavajo vaše notranje ravnovesje.

Ljubezen (ljubezenski horoskop devica 2022)

Neptun, ki je letos v opozicijskem znamenju Rib, bo močno vplival na vaše odnose. Partner vam bo letos zaupal bolj kot običajno. Verjemite mu, kaj vam ima za povedati, vendar ne dovolite, da vas izkorišča. Če imate občutek, da vas, snemite rožnata očala in poglejte kakšen v resnici je. Šele ko to storite, se lahko odločite, ali naj ostane v vašem življenju ali ne.

Prva polovica novega leta vam bo prinesla priložnost, da izboljšate čustveni odnos in svoji ljubljeni osebi daste veliko več, kot ste to storili do zdaj, zahvaljujoč konjunkciji Venere z Jupitrom v februarju. Venera bo marca prešla skozi vaše polje ljubezni in polni boste topline.

Jupiter v Ribah bo od maja do konca julija prinesel veliko veselja in zabave. Obdobje od konca junija do sredine avgusta bo stresno, saj boste začeli dvomiti o partnerjevih motivih. Nekatere skrivnosti bodo prišle na dan in vodile v nesoglasja.

Dvomi se bodo naselili v vas. Foto: Chermiti Mohamed / Unsplash

Venera bo februarja v konjunkciji z Jupitrom in boste spoznali osebo(če ste samski), ki bo v veliki meri ustrezala vaši podobi življenjskega sopotnika. Medsebojna privlačnost bo pripeljala do hitrega vstopa v čustveno razmerje, po tem pa bo sredi leta prišlo do nestabilnosti v odnosu in nesoglasij. Na srečo bo to le obdobje medsebojnega prilagajanja. Do konca leta boste vedeli, da se vaš odnos razvija v resno zvezo, saj boste naredili skupne dolgoročne načrte.

Kariera (karierni horoskop devica 2022)

V službi boste imeli veliko težav, ki pa jih boste reševali postopoma. Najbolj vam bo pomagala pozitivna energija, ki jo boste imeli letos na pretek. Morda boste v začetku leta želeli zamenjati službo, in ker v tem obdobju zvezde delajo za vas, ne pozabite izkoristiti te priložnosti. Največ poslovnih dilem boste imeli februarja. Bodite previdni pri odločitvi, saj bo ta odločitev vplivala na vašo prihodnost.

Zaradi slabega vpliva Saturna bo vaša ustvarjalnost blokirana in ne boste mogli delati tako, kot ste delali do sedaj. Številni vidiki za letošnje leto pravijo, da boste imeli srečo, če se boste odločili za vlaganje v lastno podjetje. Najboljši čas za to je jesen, saj se vam takrat vse, kar vložite, večkrat povrne.

V juliju boste imeli težave zaradi T-kvadrata Marsa in Venere s Saturnom in Uranom, prekinili boste poslovno partnerstvo zaradi razhajanja interesov. V avgustu in septembru boste lahko rešili večino težav in zagnali projekte, ki vam bodo odprli nove možnosti.

Vse gre na bolje. Foto: Daniil Silantev / Unsplash

V oktobru boste izboljšali svoje finančno stanje, v novembru pa bodite previdni in varčni. Sončev mrk, ki bo decembra v znamenju Strelca, vam bo preprečil pravočasno izpolnjevanje pomembnih rokov, kar bo zmanjšalo zaslužek, ki ga pričakujete. Izogibajte se tveganim delom.

Denar (finančni horoskop devica 2022)

Prihodnje leto bo v znamenju uspehov in denarnih dobičkov, tako da skozi vse leto ne boste imeli skoraj nobenih finančnih težav. V februarju boste imeli nekaj manjših finančnih izgub, torej stroškov, ki pa ne bodo izginili imate globlji namig o vašem proračunu. O sreči se boste prepričali aprila, saj vas takrat čaka velika denarna nagrada, ki bo rešila vse vaše finančne težave. Od aprila do konca leta boste imeli več denarja, kot ga boste potrebovali.

Zdravje (zdravstveni horoskop devica 2022)

Mars v Kozorogu in Vodnarju vam bo skozi vse leto bo pomagal izboljšati vaše duševno in fizično zdravje. Vpliv zemeljskega znamenja Kozoroga vas bo spodbudil, da več časa preživite na prostem. Vodnar kot zračno znamenje vas bo spodbujal, da izboljšate svojo inteligenco z učenjem novih veščin in preizkušanjem novih stvari. To pa lahko izboljša vaše duševno zdravje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!