fbpx

Horoskop: Kateri astrološki znaki so idealni za poroko

Foto: Jonathan Borba / Unsplash

Je on pravi? Je ona tista, ki jo iščem in si jo želim? Se želim poročiti z njim / njo? Če se želite poročiti, preberite, kaj vam svetujejo astrologi.

Izbira popolnega življenjskega partnerja je lahko težka, saj je dobro, da upoštevati določene stvari, kot so recimo podobni pogledi na svet, skupne vrednote, življenjske izbire in podobno.

Skozi astrologijo in njena astrološka znamenja lahko dobite določen vpogled, katera znamenja so združljiva, če seveda verjamete v to.

Čeprav, astrologi precej dobro ugotovijo kdo je za skupaj in kdo ne. Tako da, je najboljša kombinacija, da poglejte na partnerja s srcem in na skrivaj pokukajte še v astrologijo.

1. Vodnar

Vodnar je po duši idealist in nomad, utelešenje svobodnega duha. Vodnarju je zelo težko biti tisti pravi, razen če je v zvezi z drugim vodnarjem. Z dvojčki je pogojno združljiv, se pa ujema s  strelcem. Vodnar bi moral izbrati nekoga, ki ceni njeno neodvisnost.

via GIPHY

Najboljši partner za poroko: vodnar, dvojček, strelec.

2. Ribi

Ribe, vodno znamenje, iščejo drugo vodno znamenje, kot je rak. Raki so naravni hranilci, vendar so najbolj znani po svoji sposobnosti, da se ukoreninijo in opazujejo, kaj se dogaja okoli njih. Potrebujejo strast škorpijona.

Najboljši partner za poroko: rak, škorpijon.

3. Oven

Oven potrebuje nekoga, ki mu bo pomagal usmeriti svojo brezmejno energijo v nekaj čudovitega. Lev ga bo spodbujal k uresničitvi teh sanj, od kariere do družine.

Najboljši partner za poroko: lev.

4. Bik

Bik prinaša občutek lahkotnosti vsem okoli sebe, odličen partner bi mu bil devica, ki bi mu stala ob strani, zlasti v času stresa. Če si želite partnerja, ki bo tudi vaš poslovni partner, si omislite kozoroga.

via GIPHY

Najboljši partner za poroko: devica, rak, kozorog.

5. Dvojčki

Če vam je pomembna duhovitost, izberite leva in z njim vam ne bo dolgčas. Če je strast na prvem mestu, izberite vodnarja. Tehtnica vam bo dala harmonično partnerstvo, del prijateljstva in romantike.

Najboljši partner za poroko: lev, vodnar, tehtnica.

6. Rak

Rak ima sposobnost povezovanja z vsemi in ima neskončno potrpežljivost. Bik bo pravi partner za vas, saj kot vi razume pomen predanosti in trdega dela. Za vrsto partnerstva, ki ga definira besedna zveza “zakon privlačnosti”, je idealen znak ribi.

Najboljši partner za poroko: bik, ribi, škorpijon.

7. Lev

Lev lahko s strelcem pričakuje ognjeno ljubezensko zgodbo, z dvojčkom umirjeno življenje, če pa iščete osebo, ki je najbolj primerna, da bi z vami delila življenje, bodite z dvojčkom, profesionalnim šarmerjem.

Najboljši partner za poroko: strelec, dvojček, oven.

8. Devica

Za ljubezensko zgodbo, ki bo prestala preizkus časa in vas spomnila, da nekomu res lahko zaupate, izberite ljudi, rojene v znamenju bika. Če iščete nekoga, ki bo hkrati tudi odličen poslovni partner, je kozorog idealen partner za vas.

via GIPHY

Najboljši partner za poroko: bik, kozorog.

9. Tehtnica

Za vas res ni boljšega para od dvojčkov, ki vas bodo spomnili, kako posebni ste zunaj svojega razmerja. Dvojčka, sorodno zračno znamenje, je ključ do tega, da se počutite vedno cenjene, oboževanega, razumljenega – uravnoteženega.

Najboljši partner za poroko: dvojčka.

10. Škorpijon

Vedno se osredotočite in poglobite v stvari, ki so vam najpomembnejše tako se lažje odprete in uživate. Za nekoliko boljše ravnovesje bo združevanje škorpijona in rib zagotovilo tisto neverjetno, neizrečeno vrsto kemije in neprikrite romantike.

Najboljši partner za poroko: kozorog, rak, ribi.

11. Strelec

Strelci potrebujejo nekoga, ki ga njegovo naravno spogledljivo in zabavno vedenje ne bo motilo in užalilo. Le kdo bo to, če ne lev, s katerim bosta imela neponovljivo ljubezen. Svoboden duh pa ga združuje z vodnarji.

via GIPHY

Najboljši partner za poroko: lev, vodnar.

12. Kozorog

Kozorogi so vedno preroški, potrebujejo škorpijona, ki jih podpira, ali devico, da jim stoji ob strani, medtem ko trdo delajo za dosego svojih dolgoročnih ciljev.

Najboljši partner za poroko: škorpijon, devica, bik.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.