Horoskop razkriva, ali bivši misli nate: kdo joče za teboj in za koga več ne obstajaš?

Mislite, da bivši še vedno misli na vas?

Levi nikoli ne pozabijo svoje bivše ljubezni in ostanejo v stikih, kozorog pogosto živi v upanju na spravo, škorpijon bivše ljubezni pozabi in se poda na nova osvajanja …

Oven

Pripadniki tega znaka se neradi spominjajo ljudi, s katerimi so bili v zvezi. Bežijo od spominov, saj jim ni jasno, kako se jim je lahko to zgodilo. Če srečajo bivšo ljubezen, jim bo srce poskočilo, a tega ne bodo pokazali.

Bik

Biki se radi spominjajo svojih bivših ljubezni. Velikokrat se potopijo v razmišljanja o tem, kaj se zdaj dogaja s to osebo, zato hitro zaidejo v skušnjavo, da jih kontaktirajo.

Dvojčka

Dvojčki se bodo vedno spominjali svojih bivših ljubezni in zanje je to vedno nekaj lepega – tudi, če je se je zveza zaključila s prepirom. Če srečajo bivšega/bivšo na ulici, bodo zagotovo šli do njega/nje in ga/jo vprašali, kako je.

Rak

Raki se zelo dobro in pogosto spominjajo svojih bivših. To v njih budi spomine, bolečino in žalost. Analizirajo, zakaj je prišlo do razhoda. Tudi, če so prav oni v večji meri krivi za to, se tega ne zavedajo.

Lev

Levi nikoli ne bodo pozabili na osebo, s katero so imeli zvezo. Najverjetneje so še vedno v stikih z njo, pa tudi, če so ti površni. Vedno si želijo, da ostanejo v lepem spominu.

Devica

Device pogosto analizirajo svoje bivše zveze, še posebej, če jih je druga oseba zapustila. Poskušajo dognati, kako ta oseba živi brez njih, saj menijo, da nihče razen njih samih ni dovolj dober.

Mislite, da bivši še vedno misli na vas?

Tehtnica

Tehtnice ne živijo v preteklosti, prav tako pa ne pozabijo. Če je bil razhod sporazumen, potem vas bo tehtnica vedno pozdravila, ko vas sreča. Če pa je bila razočarana in prevarana, vas bo zagotovo izbrisala iz spomina.

Škorpijon

Pripadniki tega znaka se neradi vračajo v preteklost in v spomine. Oni gredo naprej, v nova osvajanja, in bodite prepričani, da se bodo pretvarjali, da vas ne poznajo.

Strelec

Strelci ljubijo spomine in zagotovo nikogar ne pozabijo. V večini primerov bodo poskušali za vami ostati v prijateljskih stikih, nikoli pa se ne bodo v vaše življenje vrnili kot ljubimci.

Kozorog

Trmasti kozorogi najprej analizirajo sebe, nato pa še osebo, s katero so bili. Velikokrat se spomnijo na njih in pripravljajo maščevanje, a si vedno premislijo. Pripadniki tega znaka se še dolgo spominjajo svojih bivših in za njih lahko rečemo, da veliko časa preživijo v upanju na spravo.

Vodnar

Vodnarji nikoli ne pozabijo svojih bivših, da katerih še vedno gojijo ljubezen. Vedno se bodo spomnili bivših ob kakšni pesmi ali pa ob hrani, ki so jo imeli najraje. Če se srečate, vas bodo vedno pozdravili.

Ribi

Čustvene ribe še dolgo po razhodu živijo v spominih na bivše partnerje. To težko prenašajo in zato veliko jočejo. Z vami ne bodo stopili v stiki – zaradi ponosa – bodo pa zares dolgo trpeli.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nostradamus za 2021 napoveduje strašljivo leto!