fbpx

Horoskop: Ta tri znamenja, vas bodo v ljubezni noro razvajala

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Si želite ljubezenskega razvajanja? Če ste v zvezi z osebo, rojeno v enem izmed teh treh znamenj, boste uživali v kraljevski obravnavi, ki jo zagotavljajo svojim partnerjem.

To velja za oba spola – moški v teh znamenjih so gospodje, šarmerji, nežni in predani, ženske so ženstvene, skrbne, zabavne in strastne. Uživajo v dajanju in so najsrečnejši, ko uspejo osrečiti svoje partnerje.

Seveda je vsak odnos drugačen, ampak ti trije znaki si običajno vzamejo več časa za romantiko. Najdražje zasipavajo s komplimenti, uživajo v pripravi romantičnih presenečenj, nič jim ni težko – ljubezen jih navdihuje.

Lev

To močno ognjeno znamenje, je samo po sebi kraljevske narave, ekstravagantno, briljantno, presenetljivo. Lev obožuje kraljevska dejanja. Za vas bo organiziral največjo in najboljšo rojstnodnevno zabavo, ki ste jo kdaj imeli. Popeljal vas bo na romantične kraje ter poskrbel, da boste uživali v vsakem trenutku, ki ga preživite z njim.

Svojo ljubljeno osebo obravnava z enako ljubeznijo in pozornostjo, kot jo namenja sebi, in to je najboljše, kar si lahko zamislite. Vse, v čemer uživa – pozornost, romantiko, strast, zabavo – bo zagotovil partnerju, v ogromnih količinah. Pri njem je vse veličastno, vpadljivo, pomembno in teatralno. Prijazen, topel in zvest lev, zna ljubiti in uživa v ljubezni.

Foto: envato

Tehtnica

Tehtnica je poosebljenje Venere, planeta ljubezni in lepote. Svojo ljubljeno osebo bo zasula s komplimenti, znala jo bo postaviti na prvo mesto ter jo razumeti in izpolniti njene potrebe. Tehtnica zelo rada fantazira in večina njenega ljubezenskega življenja poteka v njeni glavi. Išče le pravo priložnost, da svoje fantazije prenese v resničnost.

Je najboljša, najbolj nežna, najbolj strastna, najbolj predana. Izžareva prijaznost, nežnost in šarm ter zna ustvariti vzdušje intimnosti in harmonije na vseh področjih. Navdušila vas bo s svojim kuhinjskim znanjem, napisala vam bo pesem, občudovala vaše uspehe. Lahko prenese vsako resnico in se nikoli ne bo umaknila in odšla zaradi nečesa, kar ste odkrili ali priznali o sebi.

Bik

Bik je stabilen, poln energije in dobre volje. Rad ima, da vsi okoli njega uživajo vsaj toliko, kolikor on. Ljubezenski odnos prinaša vso njegovo veliko in dobro energijo. Obožuje razkošje, dobro hrano, zanimive dogodke, glasbo in družbo, z njim se boste imeli lepo in se nikoli ne boste počutili zanemarjene.

Popeljal vas bo na posebne kraje! Foto:; Suzukii Xingfu / Pexels

Bik rad pripravlja presenečenja za svojo ljubljeno osebo in snuje domiselna darila, prisoten pa je tudi v vseh drugih življenjskih situacijah – za čustveno podporo, razumevanje in tolažbo ter vsako praktično pomoč, ki je je sposoben. Nanj se lahko zanesete v vsem, njegova ljubezen je topla, zanesljiva in prijetna.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!