fbpx

Najlepša in najbolj popularna imena za fantke za leto 2022

25 idej za imena za dečke

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Imen za fantke obstaja malo morje, zato ste, če ste izvedeli, da pričakujete sinčka, pred težko in pomembno, vendar tako zelo ljubečo odločitvijo. Pripravili smo vam 25 imen za fantke, za katera se predvideva, da bodo najbolj popularna v prihodnjem letu.

Iščete najlepša imena za fantka? Ne glede na to, ali se dan, ko se vam bo rodil sin, že nestrpno bliža, ali pa preprosto razmišljate o tem, kako boste otroka poimenovali v bližnji ali daljni prihodnosti, je vedno dobro pobrskati med najrazličnejšimi idejami. Morda ugotovite, da so vam bližje imena, ki zvenijo “tuje”, morda pa svojo izbiro najdete med tipičnimi slovenskimi imeni. Pripravili smo vam 25 imen za fantke, za katera se predvideva, da bodo najbolj popularna v prihodnjem letu.

Že veste, kako bo ime vašemu navihancu? Foto: Polesie Toys / Pexels

Najlepša imena za fantke 2022:

Aleksander
Bine
Blaž
Brin
Emil
Feliks
Filip
Gabrijel
Gal
Jaka
Jakob
Leon
Lev
Liam
Lin
Lukas
Noah
Noel
Oliver
Sven
Teo
Urh
Vid
Vito
Žan

Imena, ki so popularna trenutno, se seveda razlikujejo od najpogostejših moških imen v Sloveniji. Vendar pa se je, ko iščete inspiracijo, vedno dobro ozreti tudi na ta: nikoli ne veste, morda boste svojo končno izbiro našli ravno med klasiki. Najpogostejša moška imena pri nas so Franc, Janez, Marko, Andrej, Ivan, Anton, Jožef, Jože, Luka in Peter.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!