fbpx

10 najlepših božičnih puloverjev 2021

Dan grdih božičnih puloverjev (Ugly Christmas Sweater Day)

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Vse bližje in bližje je čas božičnih praznikov. Nekateri hitijo v trgovine, da bi čimprej kupili darila za svoje najbližje, drugi pa svoj čas posvečajo izdelavi božičnih voščilnic. V veselem pričakovanju pa ne smemo pozabiti na še en pomemben del božiča - božične puloverje, ki imajo celo svoj praznik.

Dan, ko oblečete božične puloverje, se imenuje Dan grdih božičnih pulovejrev (National ugly Christmas sweater day), nastopi pa na tretji petek v mesecu decembru. Letos je to 17. decembra 2021 in nobenega dvoma ni, da se bomo na ta dan do solz nasmejali.

Če še ne veste, kakšen pulover boste takrat oblekli, berite naprej, saj smo vam pripravili 10 idej za to udobno (pred)božično oblačilo. Dobra lastnost božičnih puloverjev je tudi, da so primerni tako zanjo kot zanj – zato se lahko s partnerjem ob obisku najbližjih oblečeta v enaka puloverja in tako poskrbita za zabavno božično razpoloženje.

1. Filmski motivi

Da bo vaš božični pulover unikaten, si priskrbite takega, ki ima poleg prazničnega tudi motiv iz vašega najljubšega filma. Božični pulover z motivom Vojne zvezd si lahko v spletni trgovini H&M priskrbite za 19,99 €.

Foto: hm.com

2. Disneyjevi junaki

Poleg filmskih junakov lahko izberete pulover z motivi iz Disneyjevih risank. Pulover z Miki Miško lahko v H&M spletni trgovini dobite za 19,99 €.

Foto: hm.com

3. Živalski motivi

Eden najbolj popularnih motivov, ko govorimo o božičnih puloverjih, je gotovo živalski. Vsi poznamo jelenčka Rudolfa, zato z jelenom na puloverju ne boste zgrešili, brez dvoma pa boste z njim navdušili najmlajše. Tak pulover si lahko za 24,90 € priskrbite na spletni strani About you.

Foto: aboutyou.si

4. Božiček

Mnogi boste navdušili, če se bo iz vašega puloverja krohotal Božiček. Pulover, ki se poleg zabavnega motiva dobrega moža še svetlika, lahko za 41,96 € najdete na spletni strani Silly Santa.

Foto: sillysanta.com

5. Priljubljene božične pesmi

Ena od zanimivih idej za božične puloverje je tudi, da vaš pulover krasi refren priljubljene božične pesmi, pa naj gre za klasiko All I Want fot Christmas is You (Mariah Carey) ali pa katero drugo pesem, ki v prazničnih dneh greje vaše srce. Tak pulover si lahko priskrbite v spletni trgovini Etsy za 39.54 €.

Foto: etsy.com

6. Sneg in snežaki

Nekaj najlepšega se je zbuditi na božično jutro in opazovati, kako snežinke v belo odejo ovijajo pokrajino. Prelepo zimsko razpoloženje lahko zajamete tudi s puloverjem z motivi snega in snežakov, ki ga lahko za 19,99 € kupite v spletni trgovini H&M.

Foto: hm.com

7. Smrekica in slaščice

Popularni motivi za božične puloverje so tudi božično drevesce in slaščice, s katerimi se ob tem času radi posladkamo. Tak pulover lahko najdete na spletni strani About you za 29,90 €.

Foto: aboutyou.si

8. Pastelni odtenki

Kdo pravi, da se božični puloverji ne morejo ujemati z vašim stilom? Ogromna izbira, ki ponuja številne barvne kombinacije, dokazuje, da temu ni tako. In ker so pastelni odtenki trenutno zelo priljubljeni, ni razloga, da si v takih barvah ne bi zagotovili tudi božičnega puloverja. Pastelno roza pulover si lahko na spletni strani About you zagotovite za 29,90 €.

Foto: aboutyou.si

9. Božični vzorci

Če se uvrščate med modne navdušence, se boste gotovo strinjali, da čudoviti vzorci poživijo in na višjo raven dvignejo še tako dolgočasen outfit. In prelepe vzorce najdete tudi pri božičnih puloverjih. Pulover z zanimivimi vzorci si lahko za 29,99 € priskrbite na spletni strani Zalando.

Foto: zalando.si

10. Črna barva

Za dovršen stil boste poskrbeli tudi z nekoliko nekonvencionalnim črnim puloverjem. Nobena skrivnost ni, da klasična kombinacija črne in rdeče pač nikoli ne razočara, zato ni dvoma, da se vam bo modno tveganje obrestovalo. Črn pulover z božičnim motivom si lahko za 24,90 € priskrbite na spletni strani About you.

Foto: aboutyou.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!