fbpx

Horoskop v času vladavine rib: do 20. marca nekatere čakajo usodne spremembe

Foto: envato

Ko je sonce vstopilo v znamenje Rib, so se odprla vrata obdobju globokih čustev, introspekcije in prehoda. Kaj to pomeni za vsako astrološko znamenje?

Čeprav nekateri dvomijo v vpliv astrologije, pa mnogi verjamejo v njeno moč. Za mnoge ljudi je horoskop kot nekakšen vodnik, ki jim pomaga razumeti svoje lastnosti, odnose in življenjsko pot.

In ko vstopamo v čas vladavine rib, se zdi, da se energije neba še posebej prepletajo, da bi nas usmerile k razmisleku o svojem notranjem svetu ter k raziskovanju globin svoje duše.

Kaj prinaša vladavina rib?

Vladavina rib, ki se je začela, 19. februarja, in bo trajala do 20. marca. To je čas, ki nas spodbuja k poglobljenemu razmišljanju, sočutju in čustveni povezanosti. Ribe so znamenje, ki je znano po svoji empatiji, intuitivnosti in duhovnosti.

V tem času se lahko vsako znamenje dotakne te subtilne energije in jo uporabi za svojo rast in razvoj.

Oven

Sonce vstopa v vašo 12. astrološko hišo, kar prinaša ugodnosti za umetnike, znanstvenike in zdravnike alternativne medicine. Po 10. marcu boste prejeli priložnost za navezovanje stikov z ljudmi iz nemško govorečih območij. Pazite na finance; po 22. februarju bo denar prišel, vendar bodite previdni pri sklepanju poslov do 24. februarja. Težave s tujci in dokumentacijo se lahko pojavijo 3. in 17. marca.

Čas je za svobodo in brezskrbnost, ni vam treba nikomur odgovarjati. Možno je srečanje s privlačno osebo prek prijatelja. Polna in mlada Luna v vaših astroloških hišah dela in skrivnosti, 24. februarja in 10. marca, prinaša romantične priložnosti, vendar bodite previdni pri skrivanju od partnerja. Pripravite se na klic iz nečesa neobičajnega.

Pred vami je čustveno obdobje. Foto: Molnar Balint / Unsplash

Bik

Veliko vaših načrtov se lahko uresniči v tem obdobju, vendar bodite previdni pri podpisovanju pogodb pred 24. februarjem. Do 9. marca boste morda porabili več, kot ste načrtovali. Finančni uspeh in dobiček prihajata 3. in 17. marca preko tujih stikov in honorarnega dela. Po 10. marcu se odpirajo nove poslovne priložnosti preko prijateljev, turizma in medijskega sektorja.

Pričakujte izzive v odnosu s stalnim partnerjem konec februarja. Samski biki se lahko zaljubijo v sodelavca. Do 9. marca so možni konflikti in morda celo ločitev zaradi nepričakovanih situacij. Po 10. marcu boste morda opazili bližajočo se romanco s prijateljem.

Dvojčka

Vaša radovednost in želja po znanju vas lahko popeljeta v nove izzive. Po 10. marcu lahko pričakujete finančne priložnosti iz tujine. Bodite previdni pri sklepanju poslov 3. in 17. marca. Izogibajte se konfliktom v drugi polovici obdobja.

Polna in mlada Luna lahko prinese turbulenco v vaš odnos s partnerjem. Bodite pozorni na sodelavca kot potencialno ljubezensko zvezo. V drugi polovici obdobja se lahko zaljubite v nekoga, ki ga že dolgo poznate.

Rak

Imejte pripravljen rezervni načrt za morebitne težave. Težave s sodelavci in zamude pri delu se lahko pojavijo 3. in 17. marca. Druga polovica obdobja prinaša finančne priložnosti povezane s potovanji in mediji.

Dajte si priložnost za ljubezen. Bodite pozorni na svoje težave, vendar ne skrivajte svojih občutkov. V drugi polovici obdobja se odprite novim romantičnim priložnostim.

Bodo dobri in slabi dnevi. Foto: Pars Sahin / Unsplash

Lev

Sonce v vašem astrološkem polju financ vam prinaša povečanje dohodka iz nepremičnin in denarnih poslov. Po 10. marcu lahko pričakujete večji prihodek. Ob koncu obdobja se bodo vaše organizacijske sposobnosti izkazale, kar bo prineslo podporo nadrejenih.

Polna in mlada Luna lahko prinese napetosti v odnosu s partnerjem. Bodite pozorni na povabila na zmenke in odprti za romanco. Priložnost za strastno razmerje se lahko pojavi proti koncu obdobja.

Devica

V tem obdobju bodite pripravljeni na nepričakovane stroške. Pazite na poslovne dogovore, še posebej 3. in 17. marca. Vaša kariera lahko doživi turbulenco zaradi hitrih sprememb, a lahko tudi prinesejo nove priložnosti.

Sonce vstopa v vaše astrološko polje partnerskih odnosov, kar lahko prinese več srečanj in priložnosti za novo romanco. Polna Luna v devici 24. februarja bo spodbudila pogovore s partnerjem, medtem ko lahko mlaj v ribah, 10. marca, prinese srečanje z zanimivo osebo.

Tehtnica

Vaša logika vam bo v pomoč pri odločitvah v poslovnem svetu. Po 10. marcu lahko pričakujete nove finančne priložnosti, še posebej v medijih. Močan položaj Venere vam lahko prinese denar preko nepremičnin.

Osamljenost vam ni všeč, zato se odpravite ven in spoznajte nove ljudi. Polna luna v devici lahko prinese priložnost za srečanje s poslovnim partnerjem. Mlaj v ribah vam lahko prinese romantično srečanje na nenavadnem mestu.

Bo čas za solze. Foto: Andrea Piacquadio / Pexels

Škorpijon

Bodite pripravljeni na prevzem odgovornosti, vendar se izogibajte konfliktom v prvem tednu obdobja. Po 10. marcu lahko pričakujete priložnost za zaslužek, vendar bodite previdni pri zapravljanju. Izogibajte se tveganim poslom 3. in 17. marca.

Zdi se, da ste privlačni za nasprotni spol v tem obdobju. Pazite na odnose v družini, ki se lahko zapletejo do 9. marca. Polna luna v devici vam lahko prinese razhod, medtem ko lahko mlaj v ribah prinese srečanje s starim znancem.

Strelec

Imejte načrt, ki je izvedljiv. Bodite pazljivi pri dokumentaciji do konca februarja. Priložnosti za zaslužek se lahko pojavijo po 10. marcu. Bodite previdni pri finančnih odločitvah 3. in 17. marca.

Polna luna v devici vam lahko prinese srečanje s poslovnim partnerjem. Komunikacija z ljubljeno osebo se lahko zaplete v prvi polovici obdobja. Mlaj in Venera v ribah v drugi polovici obdobja vam lahko prinese srečanje s privlačno osebo.

Kozorog

Vaša vztrajnost in perfekcionizem bosta ključna v tem obdobju. Pazite na podpise dokumentov do konca februarja. Bodite previdni pri finančnih odločitvah 3. in 17. marca. Po 10. marcu se vam lahko ponudijo nove priložnosti za zaslužek, še posebej na področju nepremičnin.

Odnosi v družini lahko postanejo napeti do 9. marca. Polna Luna v devici lahko prinese razhod ali ločitev od ljubljene osebe. Vendar pa se lahko po 11. marcu pojavijo romantične priložnosti, zlasti na družabnih dogodkih ali preko spletnih platform. Izogibajte se pretiranemu stresu.

In čas za ljubezen. Foto: Nathan Mcbride / Unsplash

Vodnar

V tem obdobju lahko pričakujete dobre možnosti za zaslužek, vendar bodite previdni pri nenadnih stroških. Bodite pozorni na dokumentacijo do konca februarja. Priložnosti za kreativne projekte se lahko pojavijo 3. in 17. marca.

Vaša privlačnost bo izrazita zaradi konjunkcije planetov v vašem znamenju. Medtem ko lahko odnosi v družini postanejo zapleteni do 9. marca, se lahko pojavijo romantične priložnosti. Bodite pozorni na pozitivne signale od 24. februarja naprej, ko se lahko srečate s potencialnim partnerjem.

Ribi

Vstop Sonca v vaše znamenje vam bo prinesel val energije in navdušenja. Vendar bodite pripravljeni na konflikte s poslovnimi partnerji 3. in 17. marca. Finančni stroški lahko postanejo izjemni do 9. marca. Vpliv Neptuna se bo povečal po 8. marcu, kar vam lahko pomaga uresničiti dolgoletne želje.

Vaše ljubezensko življenje lahko doživi mešane občutke. Čustvena in fizična privlačnost sta izrazita, vendar lahko pride do težav v odnosu s partnerjem. Romantične priložnosti se lahko pojavijo v drugi polovici obdobja.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.