Hotel Bled Rose: nov hotel na Bledu, ki nudi petzvezdnična doživetja

Hotel Rose Bled
Zadnjič posodobljeno: :

Bled je bogatejši za Hotel Bed Rose, ki udobje ponuja tudi zahtevnim gostom, saj se ponaša z odprtim, dizajnerskim ambientom, sodobnim SPA-jem, konferenčnim centrom in izbranimi okusi lokalne kulinarične tradicije.

Hotel Bled Rose, ki se nahaja na izjemni lokaciji ob Blejskem jezeru (na mestu nekdanjega Hotel Jelovica), je z novim lastnikom dobil novo vizijo: štirizvezdično namestitev s ciljem izvajanja vrhunskih, petzvezdičnih doživetij.

Hotel Rose Bled
Hotel Rose Bled
Hotel navdušuje z estetsko dovršenim ambientom, sodobni interier, pod katerega se je podpisal arhitekt Jani Vozelj, pa dopolnjujeta igra svetlobe in stik z naravo, saj celotna južna stran hotela s panoramskimi stenami odpira pogled na obrežje Blejskega jezera. Hotel ponuja namestitev v 90 dizajnersko opremljenih sobah s skupno 176 posteljami – od klasičnih dvoposteljnih sob do razkošnih hotelskih apartmajev, ki so posebej prilagojeni družinam, poslovnim gostom, kot tudi mladoporočencem. Ponudbo namestitve dopolnjujejo tudi štiri konferenčne dvorane z najsodobnejšo tehnično opremo.

Hotel Rose Bled
Hotel Rose Bled

V hotelu je prav tako zaživela restavracija z bogato kulinarično ponudbo à la carte, ki sledi trendom in jih domiselno prepleta s slovensko kulinarično tradicijo. Za popolno razvajanje poskrbi sodoben wellness z notranjim bazenom, savnami in masažnim centrom. Sprostitveni kompleks se odpira na hotelsko plažo, ki v neposredni bližini Blejskega jezera predstavlja zasebno oazo udobja in zelenja, z džakuzijem in zunanjo savno. Gostom, ki jih Bled pritegne z vidika zdravstvenega turizma, pa v hotelu poleg wellness storitev ponujajo tudi individualna prehranska svetovanja in posebne menije.

Galerija: Hotel Rose Bled

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Več informacij:
bledrose.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Počitnice po robinzonsko: 4 najlepše ribiške hišice na Hrvaškem