fbpx

Hotel Brown Beach House & Spa: butični hotel za razkošen oddih v Trogirju

Foto: Booking.com

Kljub razkošju, se boste v Hotel Brown Beach House & Spa počutili kot doma.

Luksuzni hotel ob trogirski obali Hotel Brown Beach House & Spa je ustvarjen za umirjene počitnice. Do plaže vas loči le nekaj korakov, že kratek sprehod ob obali pa vas pripelje v čudovito mestno jedro Trogirja. Hotel je raj za ljubitelje dobrega oblikovanja, saj je oblikovan v sofisticiranem, a obenem trendovskem dizajnu. Vsak detajl pa spodbuja goste, da se umirijo in si privoščijo nepozaben oddih.

Velika želja hotelskega osebja je, da se počutite kot doma, zato bodo storili vse, kar je v njihovi moči, da v popolnosti užijete počitnice. Namestili vas bodo v eno izmed 44 prostornih sob, ki zaradi svoje raznolikosti zadostijo potrebam vseh gostov. Izbirate lahko med superior sobami, mansardnimi sobami z masažnim bazenom, sobami s pogledom na morje, deluxe in residental suitami ter družinskimi sobami.

V sklopu Hotela Brown Beach House & Spa se nahaja tudi wellness center, kjer ponujajo luksuzne tretmaje za kožo in sproščujoče masaže, pa tudi druge vrste kozmetičnih storitev. Na voljo je tudi izbor savn in masažnih bazenov, športni navdušenci pa se bodo razveselili fitness centra. Ob večerih, po celodnevnem razvajanju, pa si privoščite večerjo v restavraciji Cartina, ki se nahaja v sklopu hotela in ponuja okusne jedi iz lokalnih sestavin.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!