fbpx

HP Sprout Pro G2 – vse-v-enem računalnik ima vse, kar potrebujete

Računalnik HP Sprout Pro G2

HP je predstavil naslednika vse-v-enem računalnika HP Sprout Pro iz leta 2014. HP Sprout Pro G2 je lepši, boljši in še bolj po meri ustvarjalnih duš. Pri njem boste zaman iskali tipkovnico in miško, namesto tega je med uporabnikom in zaslonom HP ustvaril interaktivni prostor, ki med drugim omogoča skeniranje in 3D-zajem objektov.

HP Sprout Pro G2 je naslednik vse-v-enem računalnika, namenjenega kreativcem in umetniško/grafično usmerjenim šolam. Je brez miške in tipkovnice (to na grafično ploščo projicira projektor, vgrajen v zaslon). Vse-v-enem računalnik krasi 23,8-palčni zaslon na dotik ločljivosti Full HD, ki pa ni mišljen kot platno za ustvarjanje.

Računalnik po meri kreativcev.
Računalnik po meri kreativcev.

Za ta namen je HP ustvaril prav posebno grafično ploščo, ki zavoljo dodatkov, kot je omenjeni projektor v zaslonu, ki nanjo projicira 21-palčno sliko enake ločljivosti kot zaslon, sposobnost zaznavanja do 20 istočasnih dotikov in 3D-kamere, poleg ustvarjanja z digitalnim pisalom omogoča tudi skeniranje (do velikosti A3) in zajem 3D-objektov. Če je za vas tipkovnica nepogrešljiva, jo preprosto priključite.

PREBERITE ŠE: Samsung QLED TV – prihodnost slike

Računalnik poganja procesor Intel Core i7 sedme generacije, grafična kartica NVIDIA GTX 960M in 16 GB pomnilnika DDR4. Namenili so mu 512 GB na disku SSD in opremili z operacijskim sistemom Windows 10 Pro. HP naj bi HP Sprout Pro G2 na trg poslal marca 2017, zanj pa bo treba odšteti nekaj čez 2000 evrov.

Galerija – računalnik HP Sprout Pro G2:

Dodatne Informacije

Več informacij:
hp.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!