fbpx

Pharrell Williams s novim spotom za Marilyn Monroe

Srečni Pharrell Williams se po sila uspešnem hitu Happy in neverjetno viralnem videospotu vrača s še enim zanimivim video izdelkom za drugo skladbo z zadnjega albuma G I R L.

“Because I’m happy, clap along if you feel like a room without a roof …” Pojete z nami? Skoraj ne štejemo več, kolikokrat smo slišali ta komad in se prav tolikokrat nasmehnili in ob njem zavrteli. Toda čas je za rahlo osvežitev. Simpatični Pharrell Williams nikoli ne počiva, zato je pred poletjem plesno ozračje prevetril v ekstravagantnem slogu, ki se bohoti v video spotu za skladbo Marylin Monroe z zadnjega albuma G I R L.

Pharrell Williams Photo: Youtube
Pharrell Williams Photo: Youtube
Bogat plesni spot odlikujejo barvitost in seveda elegantni klobuki, pod katere se podpisuje enkratna modna oblikovalka Vivienne Westwood, ki jih Pharrell, obkrožen z vrsto postavnih deklet, nosi z največjim ponosom. Hitro torej klobuk na glavo, umaknimo pohištvo v sobi in zaplešimo!

Sa vama od 2004

Od godine 2004 istražujemo urbane trendove i svakodnevno informiramo našu zajednicu sljedbenika o novostima u životnom stilu, putovanjima, stilu i proizvodima koji nadahnjuju sa strašću. Od 2023. nudimo sadržaj na glavnim svjetskim jezicima.