Na kuharskoj akademiji CITY CHEF u studenom pripremali smo talijanske mesne specijalitete pod vodstvom majstora kuhara, koje smo zaokružili odličnim desertima na kraju. Kulinarski puls pogledajte u fotogaleriji!
Na tokratni CITY CHEF kuharska akademija smo okušali odlične italijanske mesne specialitete – zvitke s pršutom, bivoljo mocarelo, rukolo in češnjevim paradižnikom, na koncu smo se posladkali s profiteroli, florentinskimi piškoti in panna cotto.
Glavne jedi je pripravljal chef Gostilnice in pizzerije Kaval, Dragan Marjanović, za sladice pa je poskrbel slaščičarski mojster iz Lolite, Grega Rode. Ob hrani se je predstavil Kavalov vinar meseca novembra KLEN’ART. Uradna voda dogodka je Jama.
Naslednja kuharska akademija bo razpisana 17. novembra, zato spremljajte prijave, saj je število mest omejeno.
Za pomoč pri organizaciji CITY CHEF kuharske akademije se zahvaljujemo:
Bosch hišni aparati, Grupa Kaval
Fotografije: Ana Če