Na CITY CHEF kuharskoj akademiji u prosincu pripremali smo svečane delicije pod vodstvom majstora kuhara. Kulinarski puls pogledajte u fotogaleriji!
Na praznični CITY CHEF kuharska akademija smo za predjed pripravili goveji carpaccio na rukoli, s parmezanom in granatnim jabolkom, za glavno jed žafranovo rižoto s popečenimi škampi in telečji biftek s tartufovim pirejem. Za sladico pa smo ustvarili Kavalove torte v lončkih, novoletne cookieje ter čokoladne smrekce na palčki. Jedi smo zaokrožili s peninami Martini. (Martini Rose, Martini Asti, Martini Prosecco). Uradna voda dogodka je bila Jama.
Glavne jedi je pripravljal chef Gostilnice in pizzerije Kaval, Dragan Marjanović, za sladice pa je poskrbel slaščičarski mojster iz Lolite, Grega Rode.
Za pomoč pri organizaciji CITY CHEF kuharske akademije se zahvaljujemo:
Bosch hišni aparati, Kaval group, martini (Merit International), Jamnica
Fotografije: Ana Če