fbpx

Vandalizam?

Od ove godine na vodi neće biti ništa više nego što je bilo. Vandalizam se javlja iz svih privjetrinskih dijelova oceana, a Vandali napadaju sa svih strana: s valova, slikovitih laguna, s otvorenog mora. Vodene vandale teško je identificirati jer se mogu maskirati u četiri različite boje i tri različita dizajna, a svaki je porijeklom iz...

Od letos na vodi ne bo nič več, kot je nekdaj bilo. Z vseh vetrovnih delov oceana poročajo o razmahu vandalizma, Vandali pa napadajo z vseh strani: z valov, slikovitih lagun, iz odprtega morja. Vodne Vandale je težko prepoznati, ker se znajo zamaskirati v štiri različne barve in v tri različne modele, vsak pa je domač v svojem okolju. Enemy vandalizira valove, Reverb je badboy prostega sloga, Addict pa s polno hitrostjo drvi po odprtem morju. Brez skrbi, ne gre za prežečo nevarnost piratov na morju. Vandal je nova blagovna znamka Dana Kasselerja, starega mačka izdelave jader za windsurfanje, ki je izpolnil svojo dolgoletno željo in se povezal s skupino newyorških grafitarjev in oblikovalcev. Rezultat so jadra s samosvojim, urbanim dizajnom, ki prav gotovo izstopajo na vodi, in to ne le z dizajnom, saj se je Dan v dolgoletnem stažu že izkazal z vrhunskimi jadri, tokrat pa je vizijo odličnih jader povezal v popolno vandalistično zgodbo.

www.vandalsails.com
www.surfshop.si

Previous
Info

Sa vama od 2004

Od godine 2004 istražujemo urbane trendove i svakodnevno informiramo našu zajednicu sljedbenika o novostima u životnom stilu, putovanjima, stilu i proizvodima koji nadahnjuju sa strašću. Od 2023. nudimo sadržaj na glavnim svjetskim jezicima.