fbpx

Vandalismo?

Od letos na vodi ne bo nič več, kot je nekdaj bilo. Z vseh vetrovnih delov oceana poročajo o razmahu vandalizma, Vandali pa napadajo z vseh strani: z valov, slikovitih lagun, iz odprtega morja. Vodne Vandale je težko prepoznati, ker se znajo zamaskirati v štiri različne barve in v tri različne modele, vsak pa je domač v ...

Od letos na vodi ne bo nič več, kot je nekdaj bilo. Z vseh vetrovnih delov oceana poročajo o razmahu vandalizma, Vandali pa napadajo z vseh strani: z valov, slikovitih lagun, iz odprtega morja. Vodne Vandale je težko prepoznati, ker se znajo zamaskirati v štiri različne barve in v tri različne modele, vsak pa je domač v svojem okolju. Enemy vandalizira valove, Reverb je badboy prostega sloga, Addict pa s polno hitrostjo drvi po odprtem morju. Brez skrbi, ne gre za prežečo nevarnost piratov na morju. Vandal je nova blagovna znamka Dana Kasselerja, starega mačka izdelave jader za windsurfanje, ki je izpolnil svojo dolgoletno željo in se povezal s skupino newyorških grafitarjev in oblikovalcev. Rezultat so jadra s samosvojim, urbanim dizajnom, ki prav gotovo izstopajo na vodi, in to ne le z dizajnom, saj se je Dan v dolgoletnem stažu že izkazal z vrhunskimi jadri, tokrat pa je vizijo odličnih jader povezal v popolno vandalistično zgodbo.

www.vandalsails.com
www.surfshop.si

Precedente
Informazioni
Successivo
100% naravno!

Con te dal 2004

Dall'anno 2004 ricerchiamo le tendenze urbane e informiamo quotidianamente la nostra comunità di follower sulle ultime novità in fatto di stile di vita, viaggi, stile e prodotti che ispirano con passione. Dal 2023, offriamo contenuti nelle principali lingue globali.