fbpx

Hyundai Prophecy: evolucija dizajna in nadgradnja svetil

Hyundai je predstavil naslednjo stopnjo svojega oblikovalskega jezika, in sicer v podobi konceptnega modela Hyundai Prophecy.

Po Hyundaijevih navedbah je konceptni Hyundai Prophecy s svojo športno silhueto, kratkimi previsi in izrazitim zadnjim delom, utelešenje ultimativne avtomobilske oblike. Avtomobil je osnovan na novi platformi, namenjeni električnim avtomobilom, ki oblikovalcem omogoča najti pravo harmonijo med estetiko in funkcionalnostjo. Prophecy ima “animirana svetila in animiran zadnji usmerjevalnik vetra”, s čimer še poudari električno osnovo avtomobila. Pri Hyundaiju so zatrdili, da bodo takšne luči kmalu našle svojo pot tudi na serijske modele avtomobilov.

Prophecy so si zamislili kot avtonomen avtomobil, v katerem ne bo klasičnega volanskega obroča, temveč dve “upravljalni palici”, ki bosta priskrbeli za popoln, a nov občutek v vožnji.

Galerija: Hyundai Prophecy

Dodatne Informacije

Več informacij:
hyundai.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!