fbpx

Ideja za darilo: FOCAL Listen – nove vrhunske slušalke Hi-Fi

Priznano francosko podjetje FOCAL (znano tudi pod imenom JM Lab) že dolga leta slovi po zvočnikih Hi-Fi najvišjega kakovostnega razreda. Paradni liniji Utopia se je v sredini letošnjega leta pridružila linija Sopra, ki ljubitelje glasbe s svojim zvokom visoke ločljivosti preprosto očara.

Podjetje FOCAL je v letošnjem letu predstavilo tudi štiri povsem nove modele slušalk. Ušesne slušalke Sphear, vrhunske slušalke Hi-Fi Listen, avdiofilske slušalke Elear ter prestižne slušalke Utopia, ki so namenjene največjim avdiozanesenjakom in glasbenim sladokuscem. Slednje bodo na prodajne police pooblaščenih avdiotrgovin prispele na začetku prihajajočega leta.

FOCAL Sopra
FOCAL Sopra

Največja prodajna uspešnica in odlična ideja za decembrsko praznično darilo so vrhunske  slušalke Hi-Fi FOCAL Listen. Razlog je preprost. Francoskim akustičnim inženirjem je uspelo združiti vse prednosti prenosnih in klasičnih slušalk Hi-Fi. Zaprta zasnova z velikimi ušesnimi blazinicami zagotavlja odlično zvočno izolacijo (akustične lastnosti slušalk se ohranjajo tudi v hrupnih okoljih), ki skupaj z lahkim in ergonomskim ogrodjem omogoča uporabo slušalk tudi na daljših potovanjih. 40-milimetrska zvočniška enota in ekskluzivna tehnologija membrane zagotavljata izjemno nevtralnost in jasnost zvoka.

FOCAL Listen
FOCAL Listen

Slušalke FOCAL Listen krasi privlačen videz, ki ga dopolnjujejo združljivost z vsemi pametnimi telefoni, večfunkcijski upravljalnik in mikrofon ter kakovosten OFC-kabel dolžine 1,4 metra. Slušalkam sta priložena kakovostna torbica in adapter za letalo.

Podjetje ALS avdio.video in njegova spletna trgovina Playroom.si v času decembrskih obdarovanj ponujata slušalke FOCAL Listen po še posebno ugodni akcijski ceni.

FOCAL Grande utopia
FOCAL Grande utopia

Dodatne Informacije

Več informacij na:
ALS avdio.videoPlayroom.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!